Soft, Warm and Colourful

Annie Mink

oranssi neule kirppis (Selected Femme), kukallinen kauluspaita Cubus, housut kirppis (Samuji), nilkkurit Skopunkten, laukku Ellos, kello Daniel Wellington

Helmat ovat vielä tänäänkin jäänet kaappiin odottamaan lämpimämpiä päiviä. Onnekseni löysin tovi sitten Bonus Kirppikseltä kuvassa näkyvät Samujin suorat housut 8 eurolla!  Olin hieman kaipaillut siistejä mustia housuja tapahtumiin, joissa täytyy olla asiallisesti pukeutunut. Olin jo varautunut etsimään housuja "oikeista" kaupoista, mutta tälläkin kertaa uskomaton kirppishaukan tuuri iski kohdalleni. Tuollaiset väljät housut ovatkin mainiot näillä pikkupakkasilla kun niiden alle mahtuu helposti useammat sukkahousut alle pelkäämättä sitä inhottavaa puristettua tunnetta, joka saattaa farkkujen ja sukkahousujen kanssa kohdata.

Kerrospukeutuminen onkin järkevin ratkaisu talvisin. Ja mikä piristäisi pakkaspäivää paremmin kuin värikäs lämmin neule ja kauluksista puskevat pienet kukkaiset. Selected Femmen pehmoisen neuleen löysin eurolla Radiokirppikseltä. Neule oli hieman nukkaantunut, mutta kun huolsin sen kuntoon, oli paita lähes uudenveroinen. Alla olevan kukallisen kauluspaidan löysin Cubuksen alennusmyynneistä viime vuonna. Käyn siis välillä myös tutkimassa muitakin puoteja kuin kirppiksiä, mutta yleensä ostan vaatteita uutena vain alennusmyynneistä. Minulle on ajan saatossa kehittynyt jonkinlainen silmä sille, mitkä vaatteet tulevat myöhemmin alennukseen. Tuokin kukkapaita oli yksi näistä tutkani kohteista, jonka jätin normaalihintaisena liikkeeseen odottelemaan oikeaa hetkeä.

Olen kyllä nyt viime aikoina viihtynyt ihmeen paljon housuissa. Osasyyksi sille varmaan selittyy nämä vallitsevat sääolosuhteet, mutta toisaalta näkisin tämän saman asun käyttöpotentiaalin loistavana plusasteiden noustessa keväällä. Nilkkurit vaihtaisin keveisiin ballerinoihin tai avokkaisiin ja paidan hieman ohuempaan. Jäädään siis odottelemaan minkälainen housukansalainen mahdollisesti olen keväämpänä.

Kuvat Tiina / Tiiti's

Kommentit

Tiina Pakkanen

Oli kyllä hyvä kuvauspaikka! Tätähän voisi hyödyntää useamminkin. :) Rohkaistu sie käyttään enemmän housuja niin mie petraan hameosastolla :D

Annie Mink
Annie Mink

Juu, oli kyllä mainio spotti, hyvä että löysit sen! :) Eiköhän me molemmat onnistuta näissä tavoitteissa ;)

Johanna Lehtimäki
Talvikin

Ihana kokonaisuus! Ja mikä kukkaprintti :)

Annie Mink
Annie Mink

Voi, kiitokset! :)

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.