Suvi-Vintage ja heinäkuun kirppisvinkit!

Annie Mink

 

Huomenna vaihtuu jo heinäkuuksi, kulkeeko aika jotenkin nopeammin näin kesällä? Minusta tuntuu kuin kesä olisi vasta alkanut ja nyt jo puoliväli lähestyy... No mutta, vielä on kesää jäljellä ja tälle viikonlopulle on luvattu suhteellisen mukavaa ja aurinkoista säätä! Täydellistä, sillä tänäkin viikonloppuna täällä Tampereella järjestetään kaikenlaista kivaa vintage- ja second hand -tapahtumaa, joista ajattelin vinkata teille. :)

 

 

Ensimmäinen vinkki on jo perinteeksi muodostunut Suvi-Vintage! Olen useana vuonna vieraillut Tallipihalla Fintagen järjestämässä suven suloisimmissa vintage-tapahtumassa, eikä sitä voi jättää väliin tänäkään vuonna! Kaksipäiväisessä tapahtumassa on luvassa jälleen upeita vintage-aarteita, menneiden vuosien tyylistä inspiroitumista, musiikkia, muotinäytös, huutokauppa sekä mukavaa kesäpäivän viettoa vanhan ajan hengessä Tallipihan ihanassa miljöössä. Kuudennetta kertaa järjestettävässä tapahtumassa ihanat vintage-aarteet löytävät jälleen uudet kodit, kun useat vintage-myyjät ympäri Suomen tuovat valitun kattauksen löytöjä Suvi-Vintagen vierailijoille ihasteltaviksi. Itse olen joka vuosi löytänyt jotain kotiinvietävää Suvi-Vintagesta ja saanut inspiraatiota roppakaupalla. Tapahtuma on tosiaan sekä lauantaina että sunnuntaina, joten vintagesta on mahdollisuus hullaantua koko viikonlopun ajan. ;)  Jos et ole vielä ennen käynyt Suvi-Vintagessa, mene ihmeessä tänä viikonloppuna! Suvi-Vintage on ehdottomasti yksi lempitapahtumani Tampereella ♥

Tässä vielä viime vuoden fiilistelyvideo Suvi-Vintagesta. :)

 

 

Suvi-Vintage

1.-2.7.2017
klo 11-17
Tallipiha

Lisätietoja Facebookissa
 

 

 

Vintage-fiilistelyjen lisäksi lauantaina päästään kirppistelemään Hämeenpuistossa KukkaisVilttiKirppiksen merkeissä. Kukkaisviikot järjestää nyt heinäkuussa neljänä lauantaina peräkkäin kirppiksen Hämeenpuistossa klo 11-20. Kuka vain voi tulla kirppikselle myymään ja myyntipaikat ovat ilmaisia, ennakkovarauksia ei oteta vaan paikat täyttyvät sitä mukaa kun ihmiset tulevat paikalle. Myyntipaikkana toimii tapahtuman nimen mukaisesti viltti, mutta mukana voi tuoda myös esimerkiksi vaaterekin. Todella kiva, että tällaisia ilmaisia kirppistapahtumia järjestetään! Itse ajattelin huomenna mennä ihan vain ostoksille, mutta joku toinen viikonloppu voisin mennä myymäänkin. :) Ja kirppistelyä on luvassa toki myös sunnuntaina Sorsapuistossa tuttuun tapaan Pulun puistokirppiksen merkeissä!

 

 

KukkaisVilttiKirppis

1.7.2017
8.7.2017
15.7.2017
22.7.2017
klo 11-20
Hämeenpuisto

Lisätietoja Facebook-tapahtumassa
ja
 Kukkaisviikkojen sivuilla

 

Pulun puistokirppis

joka sunnuntai koko kesän läpi
(säävarauksella)
klo 10-16
Sorsapuisto

Puistokahvila Pulun Facebook
 

 

Kuinka moni aikoo kirppistellä viikonloppuna? :)
Ihanaa kesäistä loppuviikkoa kaikille!
♥: Annie Mink

 

 

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.