Viikon äherryksiä

Se olis taas se perjantai. Viikko onkin mennyt hiukan sairastellessa, mutta eiköhän tämä jo tästä. Voi, kun osais vaan lepäillä tekemättä mitään, mutta ei vaan onnistu aina. Nytkin, kun aikaa hieman oli tein pojille uudet pipot. Pienempi on hirveä pupufani, jotenka olihan se äidin pakko tehdä pupupipo. Isompi sitten ilmoitti haluavansa junapipon. Tässä tulos sitten.

WP_20150417_001.jpg

Käytiin myös jätkien kanssa yksi ilta lentokentällä siellä näköalapaikalla katselemassa vähän lentsikoita ja ai, että sitä ilon ja ihmetyksen määrää. Ollaan muutamia kertoja ennenkin käyty siellä ja edelleen on vaan niin siistiä poikien mielestä. Nyt vielä on kiva, kun kesäksi avataan aina se terassi, että pääsee siihen ulos katsomaan.

WP_20150415_003.jpg

Unohdin muuten kertoa, että tomaatit on nyt sitten viime viikonloppuna laitettu kasvamaan ja saas nähdä miten onnistuu. Pojat saivat laittaa omat ja minä omani. Hienosti on jo alkanut puskemaan pientä vartta ylös. Oon vaan maailman huonoin kukkien/kasvien hoitaja ja kasvattaja. Oon saanut kaikki mahdolliset kasvit kyllä kuolemaan, noh katotaan miten tämän projektin käy.

WP_20150417_010.jpg

WP_20150417_011.jpg

Ollaan muuten tällä viikolla käyty kolmena päivänä jätkien kanssa pyöräilemässä ja tuo meidän kaksivuotias on nyt sitten oppinut pyöräilemään, miten tää aika vierähtää niin nopeasti…nyyh, mutta hienoa, että jätkät oppii koko ajan jotain uutta. 

WP_20150414_002.jpg

 

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *