Aamukahvilla-Henriikan lukijatreeneissä

 

Aamukahvilla-blogin Henriikka piti sunnuntaina lukijatreenit. Tämmöistä aloittelijaa ihan vähän jännitti mennä, sillä Henriikka on ihan oikea bloggaaja. Ja aivan oikea urheilija (hirmu pitkään on harrastanut kaikkea atleettista)! Ja oikea keijukainen, tai mitä ne on ne sellaiset kauniit ja ihanat, lempeät ja hyväntahtoiset olennot.

 

wallball.jpg

Wall balleja! Olisin väittänyt teille, että pallo on vähän painavampi, mutta ulkopuolinen kuvaaja oli lahjomaton.

 

Jännittää ei olis tarvinnu! Kuten Henriikka omassakin raportissaan totesi, Aamukahvilla-blogilla on loistavia lukijoita: treeniporukassa oli mainio tsemppihenki ja kaikki olivat mukana tosi hyvällä ja iloisella asenteella. Melkein-blogijulkkiksena melkein muistin ottaa kuvia treenin ajalta (ja melkein omistan kameran, eli en), joten tämän postauksen kuvat ovat AnniFitnessin historian hienoimmat – nimittäin Henriikan miehen Janne Simojoen ottamat. Kiitos siis Jannelle! AnniFitnessin mediatiimi tosin käsitteli ne itse, mikä ei ehkä tee otoksille oikeutta. (Mä en ihan tiedä, mitä kuville pitää tehdä, kun ne käsitellään, joten vääntelin netin ilmaisohjelman nappuloita eessun taassun ja vaikutin omasta mielestäni tärkeältä.)

 

boxjump.jpg

Treeni huipentui wall ball- ja box jump -sarjojen vuorotteluun. Tavoitteena oli pompata laatikon päälle tasajalkaa äänetönnä kuin kissa joka on ninja!

 

Meitä piiskaamassa oli Helsinki Core Trainersin valmentaja Kanerva Ahonala, jolla oli ihanan rempseä ja erittäin pätevä meininki valmennusotteissaan. Kanervan puoli vuotta piiskaama Henriikka on ainakin semmoisessa kunnossa, että en lähtis sille uhoamaan. (Otettiin yhteisiä hauispullistelukuvia, mutta niissä Henriikka oli niin lihaksikas, että häntä itseään alkoi ujostuttaa ja otokset jäivät pöytälaatikkoon. Huomautan vielä, että tuo lihaksikkuus ei ollut mikään verrokin hintelyydestä johtunut vaikutelma, niin kuin mies kotona epäili.) Tunnen Henriikan opiskeluajoilta, ja mimmi on kyllä niin ammatillisesti, sosiaalisesti kuin urheilullisestikin ihastuttava yhdistelmä räjähtävää forcea ja pehmeää lempeyttä. A-luokan muikku.

 

group.jpg

Roaarrrrr! Sunnuntain fittitiimi koko komeudessaan. (Tämä kuva lainattu luvan kanssa Henskan blogista.)

 

”Meillähän on täällä joukossamme myös Fitness-bloggaaja”, sanoi Henriikka hymyillen. Kuuntelin lauseen epäuskoisesti ja tein vuorollani pitkän sammakkohypyn. Se tuntui kuvastavan samaa loikkaa, jonka puolessa vuodessa otin – liikuntaa välttelevästä sohvapuikulasta niin kutsutuksi fitness-bloggaajaksi. Tai olisi varmaan tuntunut kuvastavan, jos sammakkohyppyni olisi ollut pidempi kuin puoli metriä.

 

Kiitos treeniseurasta kaikille paikalla olleille – ainakaan porukkahengestä ei jäänyt varmasti kenelläkään kiinni!

Fitness-Anni 

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *