Kotitekoiset pitakebabit
Olen ollut onnekas saadessani ympärilleni niin taitavia ruoanlaittajia. Minä itse, kun en ole siihen hommaan oikein koskaan saanut kipinää. Ne kipinät tulevatkin sitten enemmän sen visuaalisesta puolesta ja tottakai siitä parhaasta osuudesta, eli syömisestä..
Jokusen aikaa sitten olimme yökyläilemässä kälyni perheen luona. Mieheni oli siskonsa kanssa suunnitellut jälleen uuden ruokalajin, jota pääsimme maistelemaan. Heidän kotiaan pääset muuten kurkkaamaan tästä sisustusvierailupostauksesta.
Kotitekoista pitakebabia – sekä pitaleivät, kebab-liha, että kastike oli itsetehtyä. Ja en voi muuta kuin huokailla ikävästä näiden kuvien äärellä, kun muistelen kuinka hyvää se oli!
Jokaiselle mukana olleelle lapsellekin, ikähaitarilla 4-8 v, tämä herkkuruoka maistui oikein mainiosti.
Loppukesästä postasin viimeksi ruokajuttuja – linkistä löydät ohjeen Henrin Kanttarelli- & savuporopizzaan. Tähän postaukseen en tällä kertaa alkanut tarkkoja ohjeita kirjoittelemaan pitakebabista, mutta voin kyllä linkkejä niihin mestarikokeilta kysellä. Huikatkaa vaan kommenttiboxiin tai facebook-sivulle!
Tätä kirjoittaessani tuuli vihmoo ulkona, mutta onneksi kynttilät, glögi ja villasukat lämmittävät. <3 Mukavaa iltaa!
-Anniina