ÅBLOGIEN KIRPPIS 14.8

Nyt on taas se aika vuodesta, kun Åbloggaajat keräävät sakin kokoon ja kaivelevat kaapeistaan myyntiin vaikka mitä ihania aarteita. Toivomuksissamme tietysti olisi myös yhtä kaunis sää, kuin aiempina vuosina on ollut. 

Åblogien kirppis järjestetään kolmatta kertaa – tällä kertaa uudessa paikassa, Liedon Ilmarisissa (Pahkalaukkaantie 1). Paikalla on liikenteenohjaus ja reilusti pysäköintitilaa Ilmaristen koulun pihalla ja kentällä. Turusta paikalle pääsee bussilla T24, linjanro:t 401-403.

Blogikirppismainos 2016.png

Tulkaahan moikkaamaan tapahtumassa ja tutkimaan myyntipöytäni ja -rekkini aarteita! Myyntiin tulossa hyväkuntoisia naistenvaatteita mm. merkeiltä By Pia’s, Ajlaik ja Friendtex, pojalle n. 110 cm kokoisia vaatteita (mm. Pomp de Lux, P.o.p, me&i) ja monenmoista sisustukseen liittyvää.

Tapahtuman Facebook-sivulla voit käydä kurkkimassa sneak peekkejä myyntiin tulevista ja klikata itsesi osallistumaan! Jos tapahtuma joudutaan perumaan sään vuoksi, siitä tiedotetaan tuolla sivulla. Toivottavasti kuitenkin suurimmat sateet kiertäisivät meidät ja pääsisimme viettämään kivaa tapahtumaa huomenna. Uskallankin todeta rohkeasti, että nähdään huomenna! 🙂

-Anniina

koti sisustus matkat sisustus
Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *