Hiusasiat huolettu – sisältää kampaamotarjouksen

huollettu.jpg

Kevätlook on nyt päivitetty ja kylläpä tuntuu freesiltä! Turun rautatieaseman lähellä sijaitsevan Huoltamo A. Oksanen-kampaamon huippuosaaja Alisa, teki hiuksilleni juuri sen mitä ne kaipasivat ja nyt on ihanan raikasta ja keveää. Lyhyet hiukset muuttuvat niin nopsaa raskaiksi – tuuheutta tulee kasvaessa liikaa, etuhiuksiin varsinkin. Kampaamopalveluista saatu alennus bloginäkyvyyttä vastaan.

Väriksi laitettiin luonnollisia sävyjä ja samalla häivytettiin joulun alla hiuksiin väripurkista eksynyttä kastanjan sävyä. Alisa leikkasi hiukset toiveideni mukaan takaa hapsumaiseksi (ei kasva niin nopeasti ulos mallistaan) ja etuosan kevyeksi, muttei kuitenkin liian, koska silloin ohimo saattaa kurkistaa hiusten alta. Myös takaraivon pyörrealueen Alisa osasi jättää juuri oikean pituiseksi, etteivät hiukset pyri sojottamaan suoraan ylöspäin. 

Kuten huomaatte, olen oppinut tuntemaan hiusteni ongelma-alueet niitä leikatessa ja olikin aivan ihanaa, että kampaaja osasi ne ottaa huomioon toiveideni mukaisesti.

Iloisena voin vielä lopuksi paljastaa, että Alisa halusi muistaa lukijoitani kivalla kevättarjouksella – saat -20 % alennusta Huoltamo A Oksasen kampaamopalveluista toukokuun loppuun asti mainitsemalla Anniina V blogini! 

Nyt taidankin lähteä keskustaan kurkkaamaan Hullujen päivien tunnelmaa. Kivaa päivää!

-Anniina

kauneus hiukset trendit
Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *