Itsestään huolehtimisesta osa 1

Olen alkanut huomata ikään hiipivien suurempien numeroiden myötä, että oman itsensä huolehtimiseen saa nykyään käyttää yhä enemmän aikaa. Tässä juttusarjassa pohdiskelen mitä siihen omalla kohdallani kuuluu ja mitä osa-alueita voisi parantaa. Aloitetaanpa kauneudenhoitoasiolla.

IMG_5398.JPG

Suurimmaksi osaksihan nämä asiat ovat omavalintaisia, mutta koska työtilanteeni vaatii huoliteltua ulkonäköä on siihen mukava panostaa. Itse saa onneksi tehtyä paljon, mutta osa ”huolloista” täytyy väistämättäkin teettää ammattilaisilla. 

————————————

Kesti kauan ennen kuin löysin kampaajan, joka tietää mitä haluan ja osaa myöskin toteuttaa sen. Tässäkin suhteessa kemiat ovat yllättävän tärkeitä. Nyt tuntuu kuitenkin siltä, että tämä juttu voisi kestää. Huomenna seuraavaksi tämän hiustohtorin pakeille.

On kyllä tosiaan jo aikakin. Lyhyet hiukset kasvavat niin nopeasti mallistaan ulos. Se huono puoli niissä on vaikka enemmän on kyllä mielestäni  niitä hyviä. Lyhyt hyvä malli on helppo laittaa ja se ei lätsähdä, edes talvella, kuten pitkät hiukset tekivät ainakin omalla kohdallani.

Hiuksissani on oma luonnollinen värini, ja seasta löytyy vielä kylmän sävyisiä vaaleita raitoja, jotka jo loppusyksystä laitettiin. Ne raikastavat kivasti ja täytyykin keväämmällä ottaa uusintaraidoitus.

IMG_5383.JPG

Omaan suomalaiseen tapaan suhteellisen vaaleat kulmakarvat luonnostani ja yksi meikkaamisessa ärsyttävimmistä asioista on niiden värittäminen. Tästä syystä käyn ne, sekä ripseni värjäyttämässä noin kerran kuussa ja joskus väri saattaa kestää pidempäänkin hyvänä. Värjätyt kulmat ja ripset nopeuttavat ja helpottavat aamuisia meikkaushetkiäni runsaasti. Kulmien itsekin värjäämistä voisi tosin joskus koittaa. Onko teillä kokemusta siitä?

IMG_5396.JPG

Kynteni ovat hankalat. Ne ovat helposti katkeavat ja jotenkin hassusti rasvoittuvat, koska mikään lakka ei niissä tunnu pysyvän. Juon varmasti liian vähän maitoa, koska mahani ei siitä tykkää, mutta pitäisi varmaan alkaa syömään kalkkia, että kynnet vahvistuisivat?

Olen nyt jo aika monta kertaa käynyt laittamassa kynsiini kestolakkauksen. Se on pysynyt aika kivasti, mutta ajattelin kyllä seuraavaksi kokeilla pysyisivätkö geelikynnet kuitenkin vielä paremmin.

Kevättä kohden sitä alkaa miettiä tarkemmin myös jalkahoidon tarvetta, varpaan kynsien kaunistamista sekä säärien sokerointia. En varmaan ole ainoa, joka ei talvisin niistä pidä yhtää hyvää huolta kuin kesäisin.

IMG_5395.JPG

Postauksen seuraavassa osassa ajattelin kertoa suosikeistani kauneudenhoitotuotteissa. Toiveita saa myös esittää!

Saavumme juuri äitini ja veljeni kanssa päiväreissulle Raumalle (veljeni käväisee vanhalla koulullaan), joten täytyypä lopetella ja lähteä tutkimaan vanhaa kaupunkia eka kertaa elämässäni. Kivaa  tiistaipäivää kaikille! Toivottavasti kaikkialla ei ole yhtä harmaa ilma kuin täällä.

 

Aamutakki ja hiuspyyhe / KUVAUSlainassa Serafiinista

kauneus hiukset meikki iho
Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *