Loft-unelma Ruissalon satamassa

PC080051.JPG

PC080026.JPG

PC080048.JPG

PC080054.JPG

PC080058.JPG

PC080064.JPG

Täytyy taas kerran todeta, että kyllä meitä turkulaisia sisustajia hemmotellaan. Yksi hyvä syy siihen on tämä Ruissalon satamassa sijaitseva loft, jossa on valtavan kauniisti entiseen telakkarakennukseen toteutettu sisustusliike sekä kahvila Avelia.

Jos oleilet joskus lähelläkään Turkua, niin suosittelen ehdottomasti tekemään reissun sinne.  Tämän kaltaista ei ole toista!

Tiedän kyllä itseasiassa pienen joukon pääkaupunkiseutulaisia sisustajia, jotka lähtivät sieltä asti varta vasten Aveliaan tutustumaan. Terkkuja vaan sisustusterapialaisille! 😉

Nämä kuvat otin, kun meidät Åblogien bloggaajat, kutsuttiin Aveliaan ennen joulua. Oikein mukava päivä, niin kuin aina noiden huipputyyppien kanssa. Kahvipöytäkeskustelusta jäi mieleeni, kun haaveilimme ja suunnittelimme miten upean kodinkin tuosta loft-tilasta saisi taiottua. 

En voinut vastustaa, yhdessä yllä olevassa kuvassanikin näkyviä, Hobstar-viinilaseja ja pari niitä lähtikin tuolla kertaa mukaani. Meillähän onkin jo ennestään niitä ns. peruskokoisia laseja ja ne ovat meillä ihan arkikäytössä vesi jne. laseina. Joskus lähiaikoina täytyy kyllä tehdä uusi reissu Ruissalon sataman loft-unelmaan, jotta viinilasejakin löytyy jatkossa kattaukseen asti.

Nyt täytynee keitellä vähän kuumaa juomaa. Flunssa on vielä tänäänkin voimissaan. Huomiseksi saisikin jo vähän laantua, kun luvassa olisi paljon kivaa tekemistä. Pysykäähän tekin terveinä! 

-Anniina

kulttuuri suosittelen sisustus matkat
Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *