Pohjola

Olenkohan kertonut teille kuinka paljon tykkään asuinalueestamme? Voi hyvin olla, mutta en voi silti olla fiilistelemättä lisää..

UQH38Xuv6ANN_ZC8KZg5xtoEh2151tQlX_iI_vHi-g4.jpg

Se on kaunis, vanha ja vähän rosoinenkin, mutta silti ehdottomasti paras, jossa olen ikinä asunut (ja olen sentään muuttanut 19 kertaa..).

Ajatelkaapa, noin seitsemän minuutin kävelymatka keskustaan ja silti alue on täällä omassa sopessaan rautateiden takana niin ihanan rauhallinen ja yhteisöllinen.

GINw91VG-mnXtmNfoqqNHgp4egFV9xFuLVLl7Acrcuw.jpg

CUNx2AtQjC9l9PL2fKybXg_7aedXQfDhcBaxd6yDATw.jpg

Käväisimme Tohkeissaan-blogin Katrin kanssa kiertelemässä Pohjolaa, kun puut olivat tiputtaneet vasta osan lehdistään. Edellisen postauksen löydät täältä. Kiitokset Katrille syksyisistä kuvista, joista oikein paistaa se, kuinka paljon näistä meidän huudeista tykkään. <3

sCPjcRbPylPELo5ifxSVMcPsfJYZTyCKi2McHGJ-pyA,dp5opJBLzKgIq9b8_oSHRw_VrNBCpGbNVQy6dioseLc.jpg

j45OdBa6A1N0CJvCGzRVHY1ipj28xWGD1hyrtcDaSF4.jpg

8XrtvoQcTkMOdhorTFJ_B5b0OiXCU5HwQaltDCI3x3Q.jpg

Hei, kohta on taas viikonloppu! Voihan apua, mihin nämä viikot oikein vierivät! Ja yhtään joululahjaa ei vielä ole ostettu. Mutta remontti sentään etenee. Ehkä jouluksi se on melkein tehty. 😉 Keskikerros on jo sen verran valmis, että kunhan saan kirjahyllystön täytettyä niin alan sitä teille kuvailemaan. 

Tänään luvassa mielenkiintoinen ilta Loviisan aitassa ja viikonloppumme koostuu ystävien luona yökyläilystä, Mimin ja Kukun keikasta ja syntymäpäiväkahveista mummolassa. Kivaa siis odotettavissa!

Oikein mukavaa loppuviikkoa teillekin! 

-Anniina V

hyvinvointi mieli trendit
Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *