Sadonkorjuu

Anniina V Blog

Palataan vielä hetkeksi elokuun ensipäiviin - sadonkorjuun aikaan. Kävimme silloin poimimassa pienen pakastimemme herkkuja täyteen sukulaistilalla, poikamme isomummilassa. Onni on tällainen mahdollisuus - itse kerätyt marjat, kun maistuvat aina paremmilta kuin ostetut! ;)

Meillä syödään talvella paljon marjoja. Pääosin mustikkaa, punaviinimarjaa ja vadelmia. Mansikoita emme tänä kesänä edes pakastaneet, koska ne eivät meillä oikein kulu. Vieläkin on edelliskesäisiä pakkasessa. Mitkä ovat suosikkimarjanne? Ja mitä teillä päätyy/päätyi pakastimeen talven varalle? 

Blogi laahaa nyt pikkuisen jäljessä, mutta kameraan on kertynyt kivoilta reissuilta niin ihania kuvia, etten malta niitä olla julkaisematta. Mökkireissukuvia luvassa siis jatkossakin... mutta myös sisustamista ja muuta mukavaa.:)

Vinkki! Instagram-tililläni on käynnissä arvonta -> Seuraa minua siellä ja kommentoi Lempi-kynttiläkuvaan ja voit voittaa sellaisen omaksesi!

Nyt kyllä lähden nauttimaan tuosta ihanasta auringonpaisteesta, ennen kuin se johonkin karkaa. Rentouttavaa viikonloppua kaikille!

-Anniina

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.