Sisustuskierros jatkuu - bloggaajan koti

Anniina V Blog

Ennen lomareissulle lähtöämme vietimme hauskan grilli-illan Åbloggaaja-kollegani Suvin ja hänen perheensä kauniissa ja persoonallisessa kodissa. Kamera sattui olemaan mukanani ja kysäisinpä ystävältäni, josko saisin vähän kuvailla sisustusvierailupostausta varten. 

Suvi kirjoittaa Fallen For An Old Chair-nimistä lifestyle- & sisustusblogia. Blogissa on paljon kivoja menovinkkejä, inspiroivia kuvia ja arjen hetkiä kauniisti kuvattuna.

Muut sisustusvierailujeni kohteet ja postaukset niistä löydät TÄÄLTÄ

Tähän sisustusvierailupostaukseen tuli kuvattua enempi yksityiskohtia, kuin suurempia tiloja, joka johtui oikeastaan vain ja ainoastaan siitä, että kameran laajempi linssi ei ollut osunut grillausiltaan mukaan. Mutta näidenkin kautta on mielestäni kiva päästä kurkistamaan tähän kotiin ja siksi halusin ne kanssanne jakaa. 

Tämä koti on mielestäni ihanan persoonallinen, kodikas, erilainen, inspiroiva ja yhtä lämminhenkinen kuin asukkaansakin. Kiitokset Suvi perheineen, että sain kuvailla teillä! <3

------------------------------------------

Myös täällä Sodankylän päässä on tullut kuvailtua sisustusjuttuja, lähinnä yksityiskohtia niin kuin Suvinkin luona. Detskukuvia voit käydä kurkkimassa jo nyt Instagramin kautta ja kyllä niitä tänne blogin puolellekin on lähiaikoina tulossa. Postauslistalla on myös herkullinen savuporo- & kanttarellipizzaohje sekä kattauskuvia maanantai-illaltamme.

Aurinko paistaa jälleen, joten eiköhän ole aika siirtyä sen pariin. Viettäkäähän mukava päivä! 

-Anniina

Kommentit

Saranda
Tyhjä ajatus

En kestä miten kauniin näköistä, taulut ovat ihania. Ja mäkin haluun jumpparenkaat himaan!! :D

Anniina V
Anniina V Blog

Ja vielä monta ihanaa taulua jäi kuvaamattakin. :D Suvilla on kyllä hyvä maku!

Meijän poitsu (4 v) ihastui kans noihin renkaisiin ihan tosissaan ja nyt joudutaankin miettimään, että mihinkä semmoset meillä sais mahtumaan...

Emilia H (Ei varmistettu) http://therewillbesunshine-emilia.blogspot.fi

Ihanan persoonallinen koti ja upeita sisustusyksityiskohtia! :) Kodin värimaailma on kerrassaan suloinen.

Anniina V
Anniina V Blog

Olen aivan samaa mieltä kanssasi Emilia. Aivan ihana koti! <3

Jennakyselee (Ei varmistettu)

Hei! Selasin googlessa lasivitriinien kuvia ja törmäsin ilmeisesti sinun blogissa olleeseen valokuvaan, jossa oli valkoinen ohut vitriini, jossa oli molemmilla reunoilla lasivitriinit ja keskellä ohuempi vitriini ilman lasia. Rakastuin vitriiniin ja olisinkin kysellyt, mistähän se on mahdettu ostaa?

Anniina V
Anniina V Blog

Hei Jenna! Kiva, että eksyit blogiini googlehakujesi kautta. :) Tarkoitatko tässä postauksessa ollutta kuvaa? http://www.lily.fi/blogit/anniina-v-blog/uusi-koti

Jos tarkoitat, niin kyseinen vitriini on koottu Ikean Billy-sarjasta. :) http://www.ikea.com/fi/fi/catalog/categories/series/28102/ 

Jennakyselee (Ei varmistettu)

Oi, juuri tuota lipastoa tarkoitin! Selasin vielä Ikean sivutkin läpi ennen kuin kysyin, mutta en tunnistanut tuota samaksi (johtui varmaan väärästä väristä :D).

Nyt ei muuta kuin shoppailemaan. Kiitos paljon vastauksesta :)

Anniina V
Anniina V Blog

Oleppa hyvä vain! Billystä saa kyllä tehtyä kivoja kokonaisuuksia. Kivoja shoppailuhetkiä! ;)

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.