Uudistuksia ilman ostoksia

Anniina V Blog

Vielä en kerennyt sisustusliikekierrokselle, jota viime postauksessani suunnittelin, mutta muutoksia kerkesin siivouspäivän yhteydessä tehdä. Hain säilössä olleet villamaton ja lampaantaljat lämmittämään oleskelutilaamme ja järkkäilin astiakaapit uuteen uskoon. Ihan ilman ostoksiakin sai aikaan jo aika kivasti uudistuksia, eikös vain?

Pieni kierros on kuitenkin edelleen suunnitelmissa, vaikkakin olenkin huomannut tulleeni paljon aikaisempaa tarkemmaksi ostosteni suhteen. Harvemmin esim. kirppiskierroksillakaan enää tarttuu kasaa tavaroita mukaan - toisaalta, kun jotain oikein kivaa tulee vastaan niin kyllähän se mukaan lähtee. 

Nyt haikailen värillisen lasin perään - se näyttää niin upealta lasiovellisissa kaapeissa. Niin kuin esimerkiksi nuo sinapinkeltaiset Marimekon Sukat makkaralla-lasit ja niiden kanssa saman sävyinen kirppislöytökannuni (1 e).

Myös makuuhuoneemme koki uudistuksen, kun pyöräytin sängyn eri seinälle ja huoneesta tulikin muutoksen myötä paljon raikkaampi ja tilavampi. Siitä lisää pian! Minkälaisia uudistuksia te olette tehneet kotona viime aikoina ilman ostoksia?

Lämpöä syysiltoihinne!

-Anniina

Kommentit

Viivi / Pilviraitti (Ei varmistettu) http://pilviraitti.blogspot.fi

Totta, aina ei tarvitse ostaa uutta tehdäkseen muutoksia sisustuksen suhteen. Joskus omat varastot voi yllättää tai pelkällä huonekalujen siirtelyllä voi saada isoja muutoksia aikaan. :)

Anniina V
Anniina V Blog

Näinhän se on! :) Virkistävää uudistusta helposti!

Netta - Syyskuun Kuudes (Ei varmistettu) http://www.syyskuunkuudes.com

Onpa ihanan kotoisa olohuone ja todellakin muutoksia saa aikaiseksi ilman uusia hankintoja, niin niitä aarteita sinne kaapin perukoille kasautuu. Tuon pihkanruskea sävy, joka noissa sukat makkaralla -laseissa on ihana. Tuollaista lämpimän sävyistä lasia itsekin kaipaan nyt kotiin.

Anniina V
Anniina V Blog

Kiitos Netta! Tuollainen pehmeä keltainen ( ja pihkan ruskea) sopivat kyllä tosi kivasti syksyyn. Toivottavasti löydät ihanan värisiä lasijuttuja kotiisi!

Laura / Heinässä heiluvassa (Ei varmistettu) http://www.heinassaheiluvassa.fi

Onpas ihanan kotoisa ja kaunis olohuone. Usein muutoksen saa aikaan vain tavaroita ja huonekaluja siirtelemälläxja vaihtamalla. Aina ei tarvitse lähteä ostoksille :)

Mukavaa sunnuntai-iltaa!

Anniina V
Anniina V Blog

Oi, kiitos Laura! Vaikka ostoksiakin on mukava välillä tehdä, niin sekin on ihan kätevää ettei niitä aina tarvitse, jotta muutosta saisi aikaiseksi!

Oikein rentouttavaa tulevaa viikonloppua! 

Lumkallion Outi (Ei varmistettu) http://lumikallio.blogspot.fi

Kivan näköinen olohuone teillä. Ihanat lamput pöydän päällä, niissä on kiva väri. Ja haalean keltainen tyyny harmaalla sohvalla näyttää tosi raikkaalta. Yritin eilen kommentoida tänne, mutta se ei tullut läpi..joku häiriö. Kivaa uutta viikkoa! :)

Anniina V
Anniina V Blog

Kiitokset Outi! :) Pöydän päällä roikkuvat Vitan messingin väriset Clava-valaisimet, jotka sopivat kivasti muihin keltaisiin yksityiskohtiin tilassa.

Mukavaa viikonloppua!

Hanna /Hannas Home (Ei varmistettu) http://and-aplacetocallhome.blogspot.fi

Tuollainen omilla vanhoilla tavaroilla sisustaminen ja huonekalujen paikan vaihto on ihan parasta. Kuinka vähällä sitä saakaan uutta ilmettä ja kukkarokin kiittää! :)

Anniina V
Anniina V Blog

Niinpä! Ainoa joka ei kiitä on mies. :D Nää tempaukset kun yleensä aina tulee niin ihmeellisiin aikoihin ja aika usein hänkin "joutuu" mukaan huseeraamaan. :D

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.