Vaalea asu kevääseen

1.jpg

Aurinko paistelee jo vähän väliä ja se tuo mukanaan niin hyvän olon, että heti tekee mieli laittaa vaaleampaa päälle. Ihana kevät – jo niin lähellä!

Once-huivi arvontapostauksessani kerroinkin tänä keväänä tutustuneeni blogiyhteistyön merkeissä Tanskasta lähtöisin olevaan Friendtexiin. Friendtexin tarina on alkanut jo vuonna 1986, jolloin tanskalainen opettaja ryhtyi myymään vaatteita opettajakollegoilleen ja ystävilleen – ajatuksena henkilökohtaistaa ja helpottaa ruuhkavuosien keskellä elävien naisten vaatteiden ostoa. 

Merkistä on vuosien myötä kasvanut suurin pohjoismainen private shopping-muotikutsuja pitävä yritys. Niiden lisäksi Friendtexiä, ja merkin boheemia Once-mallistoa myydään showroomeilla ja itsenäisten myyjien putiikeissa. Muotikutsut voi kodin sijaan pitää myös vaikka työpaikalla. Tämän kevään kuvastot löydät linkkien takaa: Friendtex & Once

P3120103.JPG

Friendtexin, Suomen maajohtaja Hanna Leino, stailasi minut merkin Logomon showroomilla, kauniin keväisillä väreillä, jotka syksynaisen värikartasta löytyvät. Asun vaatteet ja asusteet (jotka saatu bloginäkyvyyttä vastaan), ovat ihanan simppeleitä, mutta jokaisessa on silti joku juju. Juuri näillä sanoin voisin kuvailla omaa tyyliäni, joten nämähän ovat kuin minulle tehtyjä!

Asun kuvasi pyynnöstäni viime viikonloppuna mieheni, ja poikanenkin tietysti halusi mukana hääräillä. 

2.jpg

Huiviarvonnassa kyseltiin omaa suosikkia kolmesta väristä ja laskujeni mukaan suosituin taisi olla sininen. Kiitokset kaikille osallistuneille! Lopuksi tietysti vielä se jännin kohta, eli julkistetaanpa random.org:in arpoma puuvilla-pellavaisen Once-huivin voittaja:

Onnea Nonna apinalandiasta!

 

Oikein mukavaaa uutta viikkoa!

-Anniina

 

Yhteistyössä: Friendtex Finland

muoti paivan-tyyli trendit trendit
Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *