VÄRIEN VIEMÄÄ – kotikuvia ja linkkejä Habitare-postauksiin

2016-08-27 19.12.59.jpg

2016-08-27 19.19.08.jpg

Koko kesän lomilla ollut sisustusinto on palannut ja ripaus syksyä on ilmaantunut pikkuhiljaa kotiimme. Hiukan lisää väriä vielä kaipailen ja sen vuoksi täytyykin piakkoin tehdä pieni sisustusliikekierros, josta blogissakin sitten kyllä kertoilen. Lempparisisustuskaupoista postauksia siis luvassa! 

Tyynynpäällisiin on lisätty ripaus väriä, kynttilät kaivettu esille kaapeista ja torkkupeitot sekä lampaantaljatkin ovat etsiytyneet paikoilleen.

Miten syksy näkyy teillä kotona?

2016-08-27 19.23.30.jpg

Värit tekevät näyttävää paluuta sisustamisessa yleisesti. Upeita esimerkkejä tästä näyttää parasta aikaa käynnissä oleva Habitare, joka åblogikollegani oblik-blogia kirjoittavan Jutan sanoin on tänä vuonna eheämpi kokonaisuus kuin koskaan.

Olen kuikuillut odottavasti postauksia Habitareen liittyen, koska ikäväkseni en itse tänä vuonna sinne ehdi millään. Onneksi blogien, instatilien ja -storiesin kautta pääsee tekemään oikein kivan virtuaalikierroksen messuilla. 

Kiinnostavia Habitare-postauksia löydät mm. näistä blogeista:

oblik.
Valkoinen Harmaja
Nuapurissa
Coffee Table Diary
Call It Home:n Katin Etuovi-blogi
Muotoseikka
Pilviraitti
Modernisti Kodikas

2016-08-27 19.13.39.jpg

2016-08-27 19.18.41.jpg

Saa nähdä kuinka paljon sisustuskuume nousee, kun alamme vähitellen etsiä tämän vuokra-asunnon tilalle sitä oikeaa omaa kotia. Tänään menemme katsomaan yhtä ehdokasta, jaiks! Pitäisi yrittää olla innostumatta ensimmäisestä ja muistaa katsella rauhassa tarjontaa. Kertokaapas miten se sitten onnistuu?! Haha..

Rentouttavaa syksyistä viikonloppua toivotellen,

Anniina

koti sisustus
Kommentit (16)
 1. Hanna/Pastellimaja
  17.9.2016, 10:16

  Kauniita syksyn sävyjä siellä! Itsekin olen innolla kurkkinut muiden blogien Habitare-tunnelmia, kun en tänäkään syksynä itse paikalle päässyt. Mielenkiintoista lähteä ensi viikolla viimesyksyiseen tapaan Lontoon Designjunctioniin katsomaan, mistä siellä trendit puhaltaa. Näkyykö samaa kuin Habitaressakin.

  Meillä täällä on ollut vielä täysi kesä päällä, vaikka syksyn tulo näkyykin rusehtavina parvekekukkina, kynttilöinä iltaisin ja yhtenä syksnvhreänä tyynynpäällisenä :).

  1. Vautsi! Hieno reissu varmasti tulossa – oikein inspiroivaa matkaa!

 2. rondawashere
  13.9.2016, 06:07

  Meillä syksy näkyy siten että parvekkeen lyhtyyn laitetaan kynttilä palamaan ja parvekkeella istutaan paksun viltin alla jotta tarkenee… tunnelmallinen vuodenaika! <3 🙂

  1. Oi, kuulostaapa hyvältä! Syksy on ihanan tunnelmallista aikaa!

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *