Blogin esittely

Pitkään haaveissa on ollut alkaa kirjoittamaan omaa blogia, mutta kesti jonkun aikaa löytää se oma intohimo mistä on luonnollista kirjoittaa.

Saaristo. Elämä saaressa. Luonto. Mökki. Meri. Tärkeintä minulle. Voimavara. Intohimo.

Kun autolla ajaa mutkaista tietä, yli siltojen ja vilisevien saaristomaisemien ja maalaistalojen. Parkkeraa auton pienen navetan vierelle ja kävelee tavaroiden kanssa laiturille, silloin putoaa hartiat muutaman sentin alaspäin. Puhdas ilma ja merituuli ovat rentouttava elementti, jotka saavat unohtamaan kaupungin vilskeen ja kiireen. Hengitys tasaantuu ja hymy nousee kasvoille.

PSX_20181118_171351.jpg

Venematka saareen. Ei mikään pitkä. Juuri sopiva. Välillä vesi piiskaa kasvoja tai aurinko lämmittää ihoa tai tuuli keinuttaa venettä, mutta aina se on yhtä ihanaa. 

Saari. Täynnä ihania muistoja. Tavallista ja helppoa elämää. Käsillä tekemistä. Rentoutumista. Yhdessä olemista. Yksinoloa.

PSX_20181015_143835.jpg

Haaveissa on myös päästä vierailemaan muissakin saaristokohteissa ja kirjoittaa niistä elämyksistä tänne. 

Asun Hyvinkäällä, mutta vapaa-aikana mieluiten pakkaan auton ja suuntaan Uuteenkaupunkiin. Mökille. Saareen. Saaristoon. Merelle. Talvella helpotan vierotusoireita metsässä. Metsälenkeillä. 

Blogi myös täyttyy muistakin aiheista, mutta pääpaino on saaristossa ja luonnossa. Valokuvausharrastus näkyy myös näillä sivuilla. Olen aloittelija, mutta toivon että tämän kautta myös kehityn valokuvaajana.

 

Toivon että tuon jotain uutta ja mielenkiintoista blogimaailmaan.

Mukavaa viikkoa 🙂

xxx Heidi@

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *