Lasagne

Ite alusta asti rakkaudella väsätty on paljon parempi kuin se purkki tavara. Menee samaan sarjaan hernekeiton kans, ite tehtyä ja purkki kamaa ei voi verrata.

img_2385.jpg

Lasange

purkki tomaattisosetta

iso sipuli

yrttejä ja mausteita oman maun mukaan, ite laitoin vasikka fondia,balsamicoa, tinjamia, pitsa mauste (oregano),paprikajauhetta, suolaa, sokeria, pippuria

  • pilko sipuli, pyöräytä kuumassa öjyssä pannulla, ei tarvi ruskistaa kunhan maut lähtee liikkeelle
  • lisää tomaattisose ja mausteet
  • keitä hiljasella ainaki tunti niin maut kerkee kehittyä, lisää vettä tarvittaessa

400g jauhelihaa

  • paista jauheliha, mausta se ja lisää  tomaattikastikkeen sekaan

Juusto/maitokastike

8dl maitoa

½dl vehnäjauhoja

200g juustoraastetta( oman maun mukaan, ite käytin punaleima emmentalia)

suolaa ja valkopippuria

  • Sekoita jauhot 2dl kylmää maitoa
  • lämmitä loput maidot pannulla/kattilassa
  • kun maito kuplii, lisää pikku hiljaa jauho/maitoseos
  • keitä 5min kokoajan sekoittaen
  • lisää juustoraaste pikkuhiljaa sekoittaen

lasagne levyjä

Lado astian pohjalle vuorotellen täytettä, aloita tomaattikastikkeella, sen jälkeen juustokastiketta sit lasagne levyjä, jatka näin kunnes kastikkeet on loppu. Lopeta levy+ juustokastike kerrokseen.

Paista 175 asteessa 45 minuuttia.

img_2382.jpg

Ohje omasta päästä. Juustokastikkeen suhteet lunttasin Koti ruoka-keittokirjasta.

koti ruoka-ja-juoma
Kommentointi suljettu väliaikaisesti.