Sienisalaatti
Ah, niiiin ihanaa ja tästä tykkää tyypit ketkä ei normaalisti syö sieniä.
Sienisalaatti
rouskuja (syksyllä kerätty, pakkasesta, ryöpättyjä)
sipulia (saman verran ku sieniä)
1prk creme fraiche
1prk kermaviili
laadukasta suolaa+valkopippuria
Pilko sienet ihan pieneksi ”silpuksi” ja kuutioi sipuli, sekoita keskenään, lisää suola, pippuri, kermaviili ja creme fraiche. Anna maustua jääkaapissa muutama tunti ja testaa suola, lisää tarvittaessa (saa olla aika suolasta). Tarjoa ruisleivän kanssa.
Myös suolasienet käy hyvin tähän, muista liottaa sienistä liika suola pois ja suolaa ei tarvi silloin lisätä. Myös vatkattu kerma tai pelkkä kermaviili käy hyvin jos haluaa kevyempää mutta mun mielestä maku kärsii sillon.
Nams! Eiku herkutteleen =)
Kommentointi suljettu väliaikaisesti.