Sienisalaatti

Ah, niiiin ihanaa ja tästä tykkää tyypit ketkä ei normaalisti syö sieniä.

Sienisalaatti

rouskuja  (syksyllä kerätty, pakkasesta, ryöpättyjä)

sipulia (saman verran ku sieniä)

1prk creme fraiche

1prk kermaviili

laadukasta suolaa+valkopippuria

blogi_hel-201217.jpg

Pilko sienet ihan pieneksi ”silpuksi” ja kuutioi sipuli, sekoita keskenään, lisää suola, pippuri, kermaviili ja creme fraiche. Anna maustua jääkaapissa muutama tunti ja testaa suola, lisää tarvittaessa (saa olla aika suolasta). Tarjoa ruisleivän kanssa.

img_2475.jpg

Myös suolasienet käy hyvin tähän, muista liottaa sienistä liika suola pois ja suolaa ei tarvi silloin lisätä. Myös vatkattu kerma tai  pelkkä kermaviili käy hyvin jos haluaa kevyempää mutta mun mielestä maku kärsii sillon.

Nams! Eiku herkutteleen =)

Koti Ruoka ja juoma
Kommentointi suljettu väliaikaisesti.