Kuka on Inga? Ja miksi Inga lähtee Intiaan?

 

IMG_5827.JPG

 

Monille olen saanut selvitellä Intiaan suuntaamista. Toisille olen vastannut suoraan että lähden Ammaa tapaamaan ja toisille olen vähän pyöristellyt että menen retriittiin joogaamaan ja meditoimaan. Riippuen siitä olenko tiennyt kyselijän ”hörhöisyys-tason” minkälaiseksi. Äiti tuli puhelinlankoja pitkin; ”sehän on vaarallinen maa!” Ja isä oli kauhuissaan että tulenko edes elävänä takaisin tai että hörhähdänkö nyt lopullisesti ja haluan laittaa maailmanpelastumisen toivossa palkkani suoraveloituksena Amman järjestöille..

Oman kokemukseni, sekä lukemani mukaan henkisyydestä kiinnostuminen alkaa viimeistään siinä vaiheessa kun omassa elämässä tapahtuu selittämättömiä asioita, mitä ei yhtäkkiseltään osaakaan sanoin kuvailla toisille. Sen verran yritän kuitenkin että jollain tavalla omat kokemukseni liittyvät myötätuntoon, empatiaan ja valtavan suureen pyyteettömään rakkauteen jotain ihmistä tai asiaa kohtaan. Sekä myös siihen että kuin pakahtuisi ylpeydestä ja on superonnellinen jonkun muun puolesta. Nämä tunteet erittäin voimakkaina otoksina ikään kuin avaavat oven henkiseen kokemukseen. Yhtäkkiä olet sidoksissa maailmankaikkeuden rakkauteen ja ykseyteen ja saat maistiaisen maailman suurimmasta rakkaudesta ja onnesta. Ka boom!! Mitä sitten? Tilanne ohi. Mää haluan tätä lisää!! Miten sitä saa lisää? No lähden sitten vaikka Ammaa tapaamaan.

Näin sai minun Intian reissu alkunsa. Äiti Ammaa pidetään valaistuneena mestarina joka jakaa armoa. Hänen uskontonsa on rakkaus. Sinne siis! Monet jotka tulevat Ammaa halaamaan ensimmäistä kertaa saavat … jotain. Ja toiset ei mitään. Jää nähtäväksi miten minulle käy. Sanovat, että hän on aikamme Jeesus.

Työkseni laulan. Olen myös lauluntekijä/laulunopettaja ja äänen tutkimuksenkin parissa toimin. Työstän tällä hetkellä myös ensimmäistä omaa levyäni ja teen keikkoja erilaisten kokoonpanojen solistina. Ehkä olet bongannut minut Voice of Finlandista tai Tartu Mikkiin –ohjelmasta tai esim kaartin Combon solistina Linnan juhlissa ensimmäisenä naisena vuonna pipo.

Tervetuloa seuraamaan blogiani! <3

Ja kuulisin niin mielelläni teidän ykseys-rakkaus-henkisyys kokemuksista!

www.ingasoder.fi

https://www.facebook.com/Arjen-Henki-by-Inga-S-1673521519558481/timeline/

NOTE TO MYSELF: Varaudu selittelemään tekosiasi!

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *