Esittely

Moikkamoi!

Mun nimi on Mira. Olen 32 vuotias nainen ja ensimmäistä kertaa aloitan blogin pitämisen. Olen asiaa muhitellut mielessäni pitkään ja nyt sen toteutan 🙂

Olen ajatellut, että pidän blogia oman itseni vuoksi, enkä kalastele lukijamääriä tai seuraajia. Tosi kiva juttuhan se on, että jos joku kiinnostuu lukemaan blogiani, mutta en hae suosiota vaan lähinnä haluan itseäni varten tätä tehdä ja yleiskuvausta elämästäni, kaikista niistä arjen pienet kauneudet asioista..

Miksi blogin nimi on arjen pienet kauneudet? Nimi on siitä, että vaikka elänkin lapsetonta elämää, on oma arki hyvin hektistä töiden yms yms yms asioiden kanssa. Kiireen keskellä niin helposti unohtaa itsensä, kaikki ihanat asiat mitä ympärillä tapahtuu ja välillä hengittäminenkin unohtuu. Monesti sitä menee tärkein asioiden ohi nopealla tahdilla ja myöhemmin huomaa, että aikaa asiasta on kulunut jo useampi vuosi. Tai pahimmassa tapauksessa asian on jo unohtanut kokonaan.

Olen muutaman vuoden aikana tehnyt elämäntapamuutosta, johon liittyy vahvasti ruokavalio, oma hyvinvointini ja kauniista asioista nauttiminen. Elämäntapamuutos ei ole helppo ja luonteeni puitteissa haluaisin kaikkien tapahtuvan nyt heti ja välittömästi. Muutosten hyväksyminen ja niiden kiinnittäminen arkeen vie yllättävän paljon aikaa. Haluan myös blogissani tuoda esille niitä pieniä asioita, joista saan olla tyytyväinen.

Blogissani tulee myös näkymään luonto, luonnosta saatavilla materiaaleilla lankojen värjäämiset jne. Kerron tästä enemmän sitten myöhemmin.

Tervetuloa siis lukemaan tällaisen tavis naisen arkea!

-Mira

Blogin ensimmäinen teksti

 

 

 

suhteet oma-elama syvallista
Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *