Hmm…

Sain suorastaan loistavan idean. Blogi. Tää on mulle ihan uusi juttu.

Päiväkirjaa en ole koskaan oppinut pitämään, teininä innostuin siitä valtavasti, mutta jaksoin ehkä sen kuukauden verran. Innostuminen on aina ollut vahvuuksiani, tosin se innostus laantuu aika nopeasti. Tosin tämän muuttaman lauseen aikana kerkesin välissä selaamaan jo Facebookkia ja osallistumaan muutamaan kilpailuun, ei ole keskittyminen niitä vahvimpia alueitani.

Kuka olen? Nainen.. ”nuori” nainen, koska en koe olevani vanha vaikka olenkin jo 32v. Vaimo. Kohta 4v vilkkaan tytön äiti. Koiran omistaja. Ammatteja löytyy 1..2…. Ööö… VIISI (5) !! Käyn viikoittain kuntosalilla, laihdutan joka toinen kuukausi. Joka toinen vko pyrin alottamaan laihdutuksen..

Siinähän sitä olikin jo. 😀

Miksi blogi? Kai jostain tuli se tarve oksentaa kaikki ajatukset ulos. Tiedä sitten onko tämä se paras keino, mutta kai sitä voi ainakin koittaa. Viimeisimpinä mieltä painavina asioina on ollut oma hyvinvointi ja jaksaminen. Viimeaikoina olen huomannut itsessäni huomattavasti AD(H)D- aikuisen piirteitä (tähän mieheni toteaisi; ”oot nyt vähä liiaksi ottanu tän diagnosoinnin itsellesi ja paneudut nyt vähän liikaa aiheeseen” JOOOJOO!!) ;

Ensinnäkin pakka tuntuu leviävän pienestäkin esimerkkinä ruoanlaitto, jos on enemmän kuin kaksi (en edes nyt just tiedä sen nimeä) mutta siis vaikka perunoita joista pitää tehdä muussia, kananmunakastiketta -> tässäkin on o monta työnvaihetta.. ja nakkeja tai jokatapauksessa mihin tarvii montaa kättä samaan aikaan, meen aivan hukkaan ja lamaannun koska on aivan liikaa liikkuvia osia ja kaikki pitää tehdä samaan aikaan.. hätäännyn. Tai siivous. Tää on pahin, mistä ihmeestä sitä aloittaa.. Joskus tuntuu että on siivonnu koko päivän ja todellisuudessa oon laittanut pyykit koneeseen pyörimään.. Mies tulee töistä kotiin kaaokseen ja sä toteet et hitto kuinka oot kokopäivän siivonnu.. Eilen (tiistaina) heräsin aamu 8.. sisäinen herätyskello.. hei vitsi kuin kivaa, aikasin ylhäällä, kerkee tekemään kaikkea. Vilkaisinkohan kelloa 10 aikaan kun pääsin miehen patisteluviestien ansiosta sängystä ylös. No sitte aamupala, se suju ihan suht ongelmitta. Salille valmistautuminen ja lähteminen kesti 1,5h.. perus.
Olen ottanut avoimen yliopiston kautta pieniä kouluhommia, ihan vaan huvin vuoksi (ehkä). Ekan tehtävän jaksoin, ehkä sen toisenkin ja kolmannen… sitten tuli stoppi… aikaa kului, kuukausia kului… sitten ei ollu kun 3vkoa tehtävien deadlineen, halusin saada kaiken tehtyä, koska olinhan kurssista maksanut 75e… pakotin itteni tekemään. 1minuutti jäi palautusaikaa ku survoin 5 esseetä PAKOSTA maaliin 3vkossa ja verkkotentti perään.. Jätin siis kaiken viimetippaan. Oon myös työnarkomaani, tekisin kaiken vapaa-ajan töitä… koska raha ja koska miks ei? Ahdistun laskujenmaksupäivänä niin paljon kun nään silmissä kuinka ne rahat vaan hupenee laskuihin. Rahat jonka eteen sä oot tehny töitä. Sinne ne menee. Kuukauden viimeinen päivä on palkanmaksu ja laskujenmaksu päivä. Vituttaa koko päivä. Ahdistaa ja vituttaa. Ja se valinnanvaikeus… Apua. Töissä, niin helppo asia: LOUNAS. Ja mä en osaa päättää.. Tietenkin miespuoliset kollegat on vaan kohteliaita kun antaa naisen päättää mutta VITTU KUN EN OSAA PÄÄTTÄÄ! Ubs. Kielenkäyttöni.
Ei näitä vaan osaa kuvata. Tää on vaan niiin kaaoottista tää mun toiminta et välillä tuntuu et hulluko mä oon? Myönnän olevani myös puhelimen orja, se on kapine mihin uppoudun. Saatan vaan ihan huvin vuoksi selata naamakirjaa vaikka oon kaikki päivitykset jo lukenu moneen kertaan. Ja energiajuoma. Sitäkin tulee juotua, toisille siitä tulee energinen olo, minulle vaikutus on ajoittain päinvastainen.

Ehkä tosiaan olen vaan hullu tai mielenterveysongelmainen. Jos tää ei ookkaan ADD (tai ADHD…) Haaveilija. Haahuilija. Mistä sen tietää.

Varasin työterveyslääkärille ajan, sain sen jo tulevalle maanantaille.

Näihin tunnelmiin. Kehtaako tätä edes julkaista…

 

-nnoooora

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *