Rompepäivän löydöt

Viime postauksessa kerroinkin esitteleväni löytöjä rompepäiviltä.

Lähdettiin siis muuten vaan ajelemaan loman lopussa viikonloppuna ja syömään ulos työlään viikon jälkeen, matkalla huomattiin että Iisalmessa on rompepäivät ja eihän siellä voinut olla käymättä.

Onneksi meillä on samanlainen maku ja mies kova tinkaamaan (🤣), sieltähän löytyi muutama juttu kotiin.

Ihan ekana löysin pari peiliä jotka sattuivatkin olemaan samaa sarjaa kuin eteisen peili, vinnin rappuun niitä suunnittelin mutta en vielä ole varma miten ne laittaisi.

Peilit etsivät vielä paikkaansa.

Samaiselta myyjältä löytyi myös yksi yksityiskohta tulevaan saunaan, se näkyy sitten sen valmistuttua. 🤭

Jonkin aikaa kierreltyämme huomattiin ihana rukki, hyväkuntoinen ja sopivan kokoinenkin vielä. Myyjä oli mukava vanha mies joka kertoi tarinoita myynnissä olevista esineistään. Rukki on täysin alkuperäisessä kunnossa ja ehjä, onneksi sen sai pariin osaan purettua kun ei oltu oikein varauduttu isompien tavaroiden kuljettamiseen. Kesäautolla oltiin liikenteessä, saatiin ne tavarat onneksi mahtumaan.

Rukin halusin ehdottomasti olohuoneeseen, se vaati vain vähän järjestelyä.

Ilta-aurinko paistaa nätisti rukkiin.

Tuosta kohtaa piti sitten siirtää vanha iso pullo pois mutta senkin halusin pitää olohuoneessa, laitoin sen nurkkaan jossa on kiikkutuoli ja muita vanhoja esineitä.

Hämärä nurkkaus olohuoneessa. ❤️

Samaiselta vanhalta mieheltä ostettiin myös sahtipönttö. Hän kertoi sen olevan 1800-luvun talosta, pönttö myös erittäin hyvässä kunnossa ja siisti. Tällä on kuulemma viety sahtijuomaa työmiehille aikoinaan.

Sahtipöntön päälle laitoin kukan olohuoneen hyllyltä.
Hyllylle kukan tilalle laitoin uunin päältä vanhan pullon jossa suovillaa. Lisäksi sain kummiltani kaksi vanhaa pulloa jotka pääsivät myöskin hyllylle.

Koska siirsin pullot uunin päältä pois, niin se näyttää nyt tyhjältä. Siihen pitää rueta jotakin kehittelemään, ehkä pieniä ideoita jo on. 😊

Oli kyllä kivat löydöt, onneksi satuttiin huomaamaan rompepäivät.

Loppuun muita kuulumisia.

Jekku odottaa innolla jo metsästyspuuhiin pääsyä, lenkilläkin kovasti näyttää linnut houkuttelevan metsässä ja illalla tarkkaillaan ikkunasta.
Kaapo vain nauttii olostaan.

Kanojen kanssa sattui pieni kommellus toissa viikolla. Tavalliseen tapaan menin ruokaa viemään ja loputkin tytöt luukusta tulivat pihalle. Kerkesin kääntyä katsomaan niin yhtäkkiä yksi kanoista lensi minua päin, ilmeisesti kahdella neidillä tuli kärhämää. Sehän lensi suoraan päähän. Onneksi kerkesin kääntää kasvot pois koska tunsin sen jalat päässäni. 😄 Kuului varmaan naapuriin asti kun kiljuin ja sankot lensi kädestä, lähimmät jotka minut tuntee niin tietää että pelkään lintuja. Sisko kysyikin kun otettiin kanat että miten sinä hoidat ne kun pelkäät lintuja. Mutta jotenkin sitä erillailla näihin suhtautuu, ne on enemmän lemmikkejä. Suurempia traumoja ei jäänyt, vähän enemmän vilkuilen nyt ympärille kun olen aitauksessa.

Ruokailuhetki. 🐓

Tytöt saikin monta isoa säkillistä ihan tuoretta leipää miehen tuttava leipurilta. 😍Lisäksi eilen mies haki peräkärryllisen rehua ja hernettä, samalla tytöt saikin myös salaattia paljon. 😍 Omat salaatit alkaakin olla vähissä kasvihuoneessa pikkuhiljaa.

Semmoista täällä, nyt melko perusarkea ollut ja se on ihan mukavaa, vapaapäivät menee täällä omia juttuja tehdessä eikä stressaa enää pihamaajutut. 😄

Ensi postaus tuleekin olemaan vähän erilainen, enemmän tekstiä ja ajatuksia. ❤️

koti sisustus kirppisloydot
Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *