Yläkerran päivitystä. Taas.

Viime kertainen postaus jäi häiritsemään, koska niinkuin kerroinkin jo että en ole ollut yläkertaan oikein mitenkään päin tyytyväinen. Selasin ja selasin sitä omaa postausta ja inspiraatio iski kun katsoi kuvista huoneita, näki eri näkökulmasta ne tavallaan kun katsoi kuvien kautta eikä istunut siellä ja tuijotellut samoja ongelmakohtia. 😀

Alotin pikkujutuilla, hain aarreaitasta vanhat ikkunan kehykset ja ruuvasin koukut siihen, koukkuihin laitoin roikkumaan pari vanhaa esinettä.

Vanhat ikkunanpokat pääsi vinnin rapun seinälle.

Siitähän se ajatus sitten lähti kun käytiin Ikeassa ja löytyi käytävään uudet valaisimet kattoon. Siitä innostuneena aloin suunnitella että miten käytävään saisi kodikkuutta enemmän.

Vaihdoin käytävällä olevan sängyn päällisen valkoiseen (oli ennen vaaleanpunainen) ja laitoin vanhan radion päälle erilaisen maljakon ja muovisia eukalyptuksen oksia.

Aarreaitasta löytyi myös lehtiteline jonka laitoin rappusten seinälle ja siihen sisustuslehtiä.

Vanha lehtiteline pääsi käyttöön.

Käytävälle tulikin sitten paljon uusia juttuja kun alkoi ideoita syntyä.

Ukin vanha matkalaukku jonka sain mummuni ullakolta, pääsi puhdistuksen jälkeen somistamaan käytävää. ❤️ Lisäksi uudelle tasanteelle löytyi jakkara aarreaitasta. (Onni on avomies joka haalii myös vanhoja tavaroita. 😍)

Tutkin sitten yläkerran ”ruppuja” joissa on mm. räsymatot joita sinne vein kun alotin täällä uusimaan sisustusta. Sinne tulee myös laitettua kaikki tavarat mitä ei käytä niin helposti hukkuu alle paljon kaikkea.

Niinpä sitten käytävälle vaihtui räsymatot takaisin! Niitä täällä on paljon eri väreissä ja nyt valitsin vaaleat käytävälle.

Räsymatot. ❤️ Nämä on mieheni mummun tekemiä ja niitä on paljon täällä eri väreissä ja kuoseissa. 😍

Otin vierashuoneen kiikkutuolista pois uudemman päällisen ja tilalle laitoin vanhan joka ollut täällä käytössä miehen ukilla. Ajattelin että vaihdetaan kunnolla nyt vanhaan eikä peitellä alkuperäisiä tekstiilejä.

Vaihdoin vierashuoneen vaaterekin (minulla oli valkea oma varastossa josta oli muutossa ruuvit hävinnyt mutta näppäränä tyttönä etsin uudet tilalle ja sain sen pysymään kasassakin. 😅) ja raahasin entisen hyllykön alakertaan (jossa oli minun kenkiä ja laukkuja) naulakon alle, alakerrasta naulakon alta taas sitten lipasto tuli yläkertaan vierashuoneeseen.

Lipaston päälle hain aarreaitasta vanhoja pulloja.

Vanha lipasto siirtyi yläkertaan.
Vanhoja pulloja on koristamassa lipaston päällä. 

Vierashuoneen sängyn viereen seinälle löydettiin taulu joka minusta passaa aika hyvin teemaan. 😍

Uusi taulu.

Lisäksi isäni antoi pari viikkoa sitten mummun äitin, eli minun isomummun tekemän maton. ❤️ Sen laitoin vierashuoneeseen.

Isomummun tekemä matto tuli käyttöön.
Vanha peilipöytä on sängynpäädyssä yöpöytänä vierashuoneessa.
Vierashuoneessa olevalle hellalle laitoin vanhoja kattiloita ja seinälle pääsi myös koristeita. 

Ja viimeisenä, lamput jotka löytyi käytävälle. Ajateltiin että laitetaan sitten joskus kun sopivat löytyy. Minä halusin vanhan ja lämpimän väriset/näköiset, miehelle passaa vanha mutta lampun täytyy olla kirkas.  Niinpä ne nyt löytyi jotka molempia miellyttää. 😍

Nyt tykkään tästä käytävästä, uusien lamppujen valinta osui kyllä nappiin.
On tullut nyt vietettyä enemmän aikaakin yläkerrassa muutenkin kun treenatessa. 🤭

koti diy sisustus
Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *