Sensai Cellular Performance Cream Foundation Meikkivoide

Sensai Cellular Performance Cream Foundation

Monta vuotta pärjäsin hyvin sävyttävillä päivävoiteilla ja BB-voiteilla, en kaivannut meikkivoidetta ollenkaan. Miellän meikkivoiteet yleensä kakkumaisiksi naamioiksi ihollani, jotka kuivattavat, saavat ihoni tuntumaan tiukalta ja epämukavalta. Kesäisin meikkivoiteella on tapana vain valua kasvoilta. Minulla on normaalista kuiva ihotyyppi ja raskauden jälkeen aloin harkitsemaan meikkivoiteen käyttöä. Talviseen arkielämään täytyi saada joskus luksusta! Tässä rehellinen arvosteluni Sensai Cellular Performance Cream Foundation meikkivoiteesta.

 

Meikkaaminen Kotona Arkisin

Pandemian aikana ulkomailla asuessani meikkasin lähes päivittäin vaikka olin vain kotona. Kyseisessä maassa oli pitkät lockdownit ja oli parasta pysytellä vain kotona. Varsinkini kun joka toisella vastaantulijalla saattoi olla se tauti! Ehkä meikkaaminen olikin terapiaa ja osa pandemiaa edeltävän arkielämän symboli. Päätin tämän saman tavan tuoda nyt vauva-arkeen.

Synnytysmeikistä on paljon herännyt viimeaikoina mielipiteitä somessa. Vaikka oma muuttunut ulkonäkö, uuden perheenjäsenen saapuminen maailmaan ja arjen mullistus muuttaa sinua ihmisenä, äidit saattavat haluta yhden asian olevan ’ennallaan’ vanhemmuutta edeltävästä elämästään. Hauskinta on kun kotona meikkaan ja kokeilen kaikkia hauskoja huikeita luomivärejä, joita en kehtaisi ihan normaalissa arjessa käyttää.

Sensai Cellular Performance Foundation Meikkivoide

Sensai Cellular Performance Cream Meikkivoide

Tämä ei ollut heräteostos. Yleensä en tingi meikkituotteista, jotka kuuluvat ihon pohjustukseen.Olin koko kesän ja syksyn käyttänyt Tom Fordin sävyttävää päivävoidetta. Fanitan kuitenkin japanilaista kosmetiikkaa ja suosikkeihini kuuluvat Shiseidon Senka-tuotesarja.

Törmäsin tähän meikkivoiteeseen Sokoksen Emotion liikkeessä. Tuote oli alennuksessa lähes puoleen hintaan. En uskaltanut heti ostaa sitä. Katsoin Youtubesta ja Makeupalley.comista arvosteluja tuotteesta. Menin seuraavana päivänä takaisin liikkeeseen ja kokeilin testerin tuotetta poskelleni. Tarkastelin päivän ajan miten tuote pysyi kasvoillani ja miten väri saattoi muuttua tai oksydisoitua. Tämän testipäivän jälkeen uskalsin ostaa tuotteen.

Meikkivoiteen hinnaksi oli merkattu €89,99 ja sain sen hintaan €54,99. Aikamoinen pudotus!

Tuotteen Kuvaus

Meikkivoide on osa Sensain Cellular Performance tuotesarjaa. Tuotteen on tarkoitus kiinteyttää ihoa, ylläpitää kosteutta, suojata auringolta ja levittyä helposti. Meikkivoiteella on tarkoitus olla ’second skin’ effekti. Eli ihonhoidon ja meikkivoiteen ominaisuudet yhdessä ylellisessä lasipurkissa.

Sensai Cellular Performance Bottle

Pakkaus

Lasipurkki tuo kyllä luksusta arkeen! Aamuisin ennen kuin vauvani herää ja kun ulkona on pimeää ja kurjaa, on purkin ottaminen esille ja tuotteen laittaminen ilahduttava! En kuitenkaan usko koko purnukkaa ottavani matkalle mukaan. Ehkä tyytyisin matkan aikana toiseen tuotteeseen tai laitan sitä vanhaan testeri purkkiin mukaan otettavaksi.

Levittyvyys

Meikin koostumus on voidemainen. Sitä ei tarvitse kuin ihan pisaran kokoinen määrä. Parhaan tuloksen olen nähnyt YouTubessa beautyblender sienellä tehtynä. Itse olen melko laiska ja levitän meikin puhtailla sormenpäillä hieroen meikin kasvoilleni.

Sensai Cellular Performance Arki Laama

Sensai Cellular Performance Arki Laama
Sensai Cellular Performance meikkivoide luonnonvalossa ja hämärässä sisävalossa.

Kestävyys

Sensai Cellular Performance Cream Meikkivoide kestää kiitettävästi koko päivän. En kuitenkaan osaa sanoa onko se tehokosteuttava, koska talvella on aina niin kuiva ilma. Se kuitenkin näyttää hyvältä koko päivän ajan iholla ja peittää kiitettävästi kaikki ihon pinnalla olevat pienet arvet, tummat läiskät ja juontuvat. Ostaisin tuotteen uudestaan. Ehkä odotan, että se olisi taas alennuksessa. En tiedä maksaisinko ihan täyttä hintaa tästä, vaikka onkin aivan huippu tuote.

Sensai Cellular Performance Foundation Meikkivoide

Jos sinulla on normaalista kuiva iho, tämä tuote voi olla sinulle sopiva. Lisää tietoa Sensain Cellular Performance sarjasta tästä.

kauneus meikki suosittelen
Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *