Evästyksiä uuteen

Viime aikoina on taas monesti ollut mielessä, kuinka onnellinen saa olla oman lähipiirin kannustuksesta. Voikohan esimerkiksi olla kulinaariseen maailmaan liittyvää kirjaa osuvampaa lahjaa viestintäintoilijalle, joka on sukeltamassa ravintola-alalle? Aika sopiva silta nykyisen ja tulevan välillä!

2012-06-17-163.jpg
Äiti oli kuulemma päättänyt jo kun ensimmäisen kerran mainitsin Perhoon hakemisesta, että mikäli kouluun pääsen niin tämä kirja on annettava minulle. Suuri sydän Kaarina Turtian perusteelliselle Gastronomian sanakirjalle, jossa riittää tutustuttavaa ja johon varmasti tulee palattua aina uudestaan!

kemiaa-keittiossa.jpg
Mahtava nykyinen työtiimini muisti minua Tiede-lehden Kemiaa keittiössä -palstaan perustuvalla Anu Hopian kirjalla. Luvassa lisävalaistusta ruoanlaiton kemiallisiin reaktioihin, eli varmasti hyödyllistä ja todella mielenkiintoista tietoa tulevaisuuden varalle.

femme_champagne.jpg
Nykyisen työtiimini vetäjä on kokenut gourmet-seikkailija ja viinituntija. Hän lahjoitti vielä yllättäen minun ja toisen tiimiläisemme yhteisissä läksiäisissä ylimääräisen kappaleensa Caroline Duval-Leroyn Femme de Champagne -kirjasta tulevalle kokkinoviisille. Kirja sisältää sekä viini- ja samppanjatietoa että paljon reseptejä ja vinkkejä.

Kaikista näistä ja muista tsemppauksista on jatkuvasti ihan huippukiitollinen olo!

Tähän sopiikin joku hyvän fiiliksen biisi, vaikka ikisuosikki Rubik: City and The Streets. Voi kuinka monta vuotta tätä on tullut jo kuunneltua…

suhteet oma-elama kirjat ruoka-ja-juoma