Aika pysähtyä

Lumen ja pakkasten myötä alkaa olla jo hieman joulufiilistäkin ilmassa ja tietenkin stressiä joululahjojen hankkimisesta sun muusta. Hektinen arki on itse kullekin tuttua, ja välillä tuntuu, että aika loppuu kesken. Stressi voi välillä olla myös hyvästä, koska silloin saa paljon aikaan, mutta toisaalta se kuluttaa voimavaroja, jolloin voi huomata itsestään ärtyneisyyden ja huonotuulisuuden. Se rasittaa ihmissuhteita, jos itse on aina se kärttyinen ystävä tai puoliso. Siksi on hyvä olla omia hallintakeinoja stressin sietämiseen. Itselleni tärkeintä on liikunta: sali, ryhmäliikunta ja lenkkeily, sen avulla saa päästellä ylimääräisiä höyryjä. Helposti liikunnasta saa myös stressitekijän, kun ei ehdi mennä treenaamaan. Liian harvoin antaa itselleen luvan jättää treenit välistä, vaikka välillä olisi ihan hyväkin pitää muutamia lepopäiviä.  

Aikatauluttaminen on myös tärkeää kiireen keskellä, vaikka helpompaa onkin sanoa aloittavansa ajoissa kuin oikeasti tehdä niin. Asioiden kasaannuttua, ne löytyvät aina edestäpäin. Henkilökohtaisten huolien käsittelemättä jättäminen, sysää ne myöhemmäksi ja paisuttaa niitä suuremmiksi. 

 

UUno kortti.jpg

Turhasta stressistä eroon pääseminen lisää omaa hyvinvointia, ja välillä pitää osata pysähtyä. Tätä joulua ajatellen aloitin ajoissa kirjoittamalla perinteiset joulukortit, jotka ovat mielestäni henkilökohtaisempi tapa muistaa kuin sosiaalisessa mediassa laitettu jouluntoivotus, nyt kun oli mallikin omasta takaa <3 Ihanaa joulun odotusta!  

 

uuno 1.JPG

 

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *