HOME SWEET HOME

 

Itselle uusi, ja toiselle vanha koti, odotuksia ja pettymyksiä. Me vuokrattiin asuntomme tietämättä siitä etukäteen oikeastaan muuta kuin pohjapiirustukset ja keittiönkaapistojen väri, joten suurempia odotuksia sen suhteen ei ollut. Asunnon vuokraaminen ei ollutkaan ihan niin helppoa, mitä kuvitteli eikä asunnon kunto aina vastaa sitä, miltä kuvissa näyttää. Meille jäi koko 59 neliötä siivottavaksi, mutta kaiken vaivan päätteeksi, tästä saatiin kuitenkin meidän näköinen koti. Positiivista oli ainakin se, että kaikki seinät ovat valkoisia eikä tullut mitään radikaaleja väriyllätyksiä. Yritimme hyödyntää paljon käytettyjä huonekaluja, joista osaa laitoimme enemmän oman näköisiksi. Vanhoista huonekaluista sai yllättävän erinäköisiä kunnostamalla ja uudelleenkäyttö säästää luontoakin. Toinen syy oli se, että piti varautua pahimpaan, pureskeltuihin sohvan- ja pöydänjalkoihin, mitä ei kuitenkaan onneksi ole ainakaan vielä tapahtunut. U:n takia emme myöskään omista yhtään mattoa ihan vaan turvallisuussyistä, ne laitetaan hankintalistalle ehkä joskus vuoden päähän sitten…  

 

makkari2_Fotor.jpg

Makuuhuoneen yöpöydät esimerkiksi olivat ennen mustat, ne hiottiin ja maalattiin valkoisiksi. Mielenkiinnosta kokeiltiin spray-maalia pensselöinnin sijaan, mikä osottautui helpoksi ja hyväksi vaihtoehdoksi. keittiö1_Fotor.jpg

 

keittiö2_Fotor.jpg

 

olkkari1_Fotor.jpg

Myös sininen sohva sai uuden ilmeen beigeillä päällisillä, jotka saa helposti irrotettua ja pestyä koneessa eikä siis tarvitse pelätä likaantumistakaan. 

olkkari2_Fotor.jpg

 

Meidän kotimme sydän on keittiö ja toinen lempparihuoneeni on makuuhuone, molemmissa huoneissa on isot ikkunat, ja sisälle pääsee paljon luonnonvaloa. Ehdottomat ykkös huonekalut ovat Riviera Maisonin ruokailuryhmä ja yläpuolella kuvassa oleva, itse entisöity valkoinen sohvapöytä.

 

makkari 1.jpg

 

keittiö3_Fotor.jpg

Oulussa alkaa olla pilvisinä päivinä jo sen verran kylmä, että viltti sohvannurkassa tulee tarpeeseen ja saa kaivaa syystakin esille, ihanaa alkavaa viikkoa!

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *