Ladataan...
aspire to inspire

Siitä on nyt päässyt vierähtämään aikaa, kun viimeksi tänne kirjoittelin. Siihen syynä on ollut vain yksinomaan oma heikko tilani, masennuksesta johtuen. Kuitenkin nyt koetan taas ruveta tänne kirjoittelemaan, aina välillä kun on aikaa. Pistelkääpä sitten kommentteihin toivomuksia kirjoituksista mitä haluaisitte multa luoeskella. Ah ai niin! Olen siis myös miettinyt uuden luomiväripaletin ostamista ja olen kahden vaiheilla Naked 3 paletin ja Anastasian Modern Renneicancen välillä, joten pistelkääpä myös kommentteihin jos suosittelette vaikka jompaa kumpaa:)

Ladataan...

Ladataan...
aspire to inspire

 

Heippa! Olin loppiaisena Ruotsin risteilyllä ja sieltä nappasin mukaan E.L.F merkkiseen korostuspuuterin (sanokaa jos haluaisitte postausta siitä) ja victoria´s secretin hajuveden, mutta tärkeimpänä tämän postauksen aiheen, Chanelin huulipunan.

 

Tämä ihanuus oli siis Chanelin ”rouge alllure in” matte liquid lip colour, sävyssä 140 Amoreoux. Hintaa oli n.30€ (Suomessa maissa n. 45€). Ajattelin nyt arvostella 6 eri osaa tästä tuotteesta: saatavuus/hinta, pigmenttisyys/sävy, kestävyys, pakkaus, tunne huulilla ja lopuksi vielä kootut ajatukset. Annan joka osa-alueesta pisteet 0-5. (0 huonoin 5 paras)

Saatavuus/hinta 3/5

Saatavuus tuotteelle saa mielestäni täydet pisteet. Tuotetta saa Suomesta helposti esim. Stockmannilta/Sokokselta. Hinta laivalla (30€) on mielestäni ihan menettelevä, mutta täällä Suomessa 45 € on kyllä jo aivan liikaa. 

Pigmenttisyys/Sävy  4/5

Valitsemani sävy oli nude hiukan roosan taipuva todella kaunis vaaleanpunainen, joka muistuttaa hyvin paljon omia huuliani. Tämä tuote on vähän kuin ”my lips but better”. Tuote oli pigmenttinen ja näkyi oikein hyvin, mutta huulilla se oli ”puolipeittävä”, joka ei kyllä minua haittaa.

Kestävyys 2/5

Tuote ei ollut kovin pitkäkestoinen (ainakaan ilman huultenrajayskynää), vaan muistutti kestävyydeltään enemmänkin huulikiiltoa. (Saa lisäillä päivän mittaan)

Pakkaus 5/5

Pakkauksesta tulee kyllä ehdottomasti täydet pisteet. Huulipunan ” pullo ” on tehty lasista ja korkki muovista, tai vastaavasta. Aplikaattori oli loistava, koska sen terävän kärjen ja leveän alaosan ansiosta tuotteen sai levitettyä myös tarkasti, että nopeasti. Tuote on laadukkaan tuntuinen ja painava(hyvällä tavalla). Pullo on myös kohtuullisen pieni, (mutta sisältää paljon tuotetta) joten se on helppo sujauttaa vaikka käsilaukkuun. :)

Tunne huulilla 4,5/5

Tuote tuntuu huulilla mattaisen ja kuivan sijaan ihanan satiiniseltaT ja kosteuttavalta. Pieni miinus kuitenkin siitä, että ennen kuivumista tuote liikkuu todella paljon huulilla ja sillä kestää pitkään kuivua.

Kootut ajatukset 4,5/5

Itselleni tämä nousi kyllä ihan lemppari huulituotteiden joukkoon. Tätä joko rakastaa, tai vihaa ihan omasta mieltymyksistä kiinni, minä rakastuin, koska en välitä esim. siitä, jos tuotetta joutuu lisäilemään pitkin päivää.

 

Tässä tämä taitaa olla tältä kertaa. Kiitos kun luitte ja pistelkää kommentteihin ajatuksia, kysymyksiä ja toivomuksia!

 

 

 

Ladataan...

Ladataan...

 

Bongasin pari päivää sitten Prisman hyllylle ilmestyneen todella halvan meikkibrändin, Miss Beautyn/Miss Beauty Londonin ja ostin heiltä muutaman tuotteen testattavaksi.

Ensimmäisenä nappasin hyllystä poskipunan, ”silky soft powder blush” sävyssä 4 Toffee. Tällä poskipunalla oli hintaa vain 2.98€ ja se yllätti minut laadullaan positiivisesti. 
PLUSSAT: Poskipunassa oli hyvä pigmentti ja se levittyi todella helposti ja vaivattomasti. Se ei kuitenkan ollut liian pigmenttinen, niin että sitä olisi ollut vaikea käyttää. Rakastuin myös posipunan väriin, se on luonnollinen mutta ihanan persikkainen poskilla.Alhainen hinta on tietysti aina myös plussaa.
MIINUKSET: Tuotteessa itsessään ei ole melkeimpä olleenkaan moitittavaa, mutta paketti oli aika pieni ja halvan oloinen.
 

Seuraavana nappasin luomivärikynän ”soft creamy eye colour” sävyssä 2 Cappuccino. Tällä oli myös hintaa 2.98€, eli sekin todella edullinen.
PLUSSAT: Tuote oli kauniin värinen ns. ruusukultainen ja se oli todella pigmenttinen. Sitä oli myös helppo levittää ja näytti todella hyvältä kun laitoin sitä silmän nurkkaan ja liikkuvalle luomelle.
MIINUKSET: Luomivärin koostumuksesta en pitänyt. Se tuntui luomella ihan niin kuin huulirasvalta, eikä se pysynyt paikallaan ollenkaan vaan liukui luomella päivän mittaan.
Viimeisenä ostin merkin kulmageelin sävyssä blonde. Hintaa tuotteella oli 2.98€. En ole koskaan oikeen pitänyt kulmageelistä, mutta ajattelin kokeilla jos mielipiteeni muuttuisi.
PLUSSAT: Kulmageeli oli pigmenttistä ja piti kulmakarvat paikallaan koko päivän. Tuote levittyi tasaisesti eikä aiheuttanut paakkuja.
MIINUKSET: Tuotetta oli vähän vaikea levittää sen suuren aplikaattorin takia. Kulmissa se tuntui tosi vahamaiselta ja ”liimamaiselta”, jonka olen huomannut monissa kulmageeleissä. Tuotetta oli vain kahdessa sävyssä.
 
Ylipäätään kokeilemani tuotteet olivat hinta-laatusuhteeltaan oikein hyviä. Kommentoikaa lisää ideoita tuleviin postauksiin ja kysykää kysymyksiä, jos jokin mietityttää! :)

Ladataan...

Pages