4×4 sosekeitto, helppo resepti Italiasta
Mitä me tänään syödään? Olen viimeisilläni raskaana. Se riittäköön syyksi tehdä helppo illallinen. Olin kaukaa viisas ja leivoin sämpylöitä pakastimeen viikko sitten. Nyt otin pussin sulamaan ja pyöräytin 4×4 sosekeiton. Tää on niin paras resepti, koska tässä on vain 4 ainesosaa ja 4 vaihetta. Ohjetta voi muunnella loputtomiin! Hyvää ja äärettömän helppoa! Suosittelen!
4×4 sosekeitto:
4 perunaa
4 porkkanaa
400 g tomaattimurskaa (tölkillinen siis)
1/2 pakettia koskenlaskija-juustoa
1.kuori ja keitä perunat ja porkkanat
2.kaada keitinvesi pois ja lisää tomaattimurska ja koskenlaskija
3.soseuta ja lisää vettä, niin että keitto notkistuu
4.lisää tuoreita yrttejä, valkosipulia tai mitä mieleen tulee mausteita. VALMISTA!
Itse laitoin sekaan tuoretta basilikaa, valkopippuria, murskatun valkosipulin kynnen, Unkarilaista paprikajauhetta ja tuoretta persiljaa. Käytin savuporo-koskenlaskijaa ja yrteillä maustettua tomaattimurskaa. Suolaa ei tarvinnut lisätä ollenkaan, mutta tämäkin on makuasia. Nam nam!