Häämatka ylitti kaikki odotukset!

Auringonpolttamat

Palasin juuri ihanalta häämatkalta takaisin kotiin pikkusaarelleni. Lombokin saaret ja Balin meno olivat juuri sitä, mitä parisuhteemme ja muutenkin elämämme kaipasi tällä hetkellä. Romanttiset kävelyt rannalla auringonlaskun aikaan, sushi- ja muut ihanat illalliset ja pitkät aamiaiset, surffaus, vesipuisto liukumäkineen sekä lekottelu alastomana privaatin uima-altaan äärellä valkoviinilasi kädessä tekivät hunajakuusta täydellisen. 

Olimme ennen lomaa säätäneet kaksi sääntöä. Ensimmäinen oli se, että syödä saa mitä vain ja koska vain ja kuinka paljon haluaa, ja toinen sääntö oli se, ettei lomalla saa riidellä. Ensimmäinen toteutui täydellisesti, ja nyt on patonki-, pitsa-, juusto-, jogurtti-, salaatti-, luomu-, kakku- ja leivoskiintiöt täynnä hetkeksi aikaa.

Toinen kohta ei aivan täyttynyt, sillä saatiin me riitaa aikaiseksi romanttisellä käsikädessärantakävelyllä muun muassa siitä, että on liian kuuma ja että hiekkaa on joka paikassa ja että sushiravintolaan on liian pitkä matka. Mutta pieniä kahinoita ne oli ja opittiinpahan taas pyytämään anteeksi, puolin ja toisin. 

Eli hyvä loma kaiken kaikkiaan. Indoissa on menossa toistaiseksi low season eli Balin väkimäärät eivät olleet liian ahdistavat ja joka paikassa sai esimerkiksi majoitusta hyvinkin kohtuulliseen hintaan. Gili-saarilla saatiin koko viiden huoneen miniresortti omaan käyttöön reilulla neljällä kympillä per yö. Oma uima-allas, oma keittiö ja oma rauha. Aivan uskomaton tsägä, paikka olisi ollut nimittäin helposti parin sadan arvoinen. Suosittelen muuten esimerkiksi kaveriporukalle tätä paikkaa.

Balilla päästiin nauttimaan luomuruuista ja ihanista vegepaikoista. Kukkuraisia lautasia hummusta ja banaani-viikuna-soijapirtelöitä. Hups, miten palasin taas ruoka-aiheeseen? Kumma juttu :) Balilla meillä oli varattuna ihana privaatti villa, jossa oli suuri sänky ja ihana uima-allas iltapäivälekotteluun. Ei meillä olisi siihen villaan ollut varaa, mutta saatiin tutun kautta aika hyvä hinta ja tuhlattiin siellä sitten meidän häälahjaksi saamat rahat. Mutta siihen ne oli tarkoitettukin ja oli joka pennin arvoista. Leikittiin hetki rikkaita, sillä jokainen yö maksoi noin viikon palkan. 

Loman ainut takaisku tapahtui pari päivää ennen kotiinpaluuta, kun vesimittarin lukijaksi esittäytynyt lippalakkimies varasti käsilaukkuni. Käteistä kassissa oli vain pari kymppiä, mutta sinne menivät totta kai ajokortti, luottokortti ynnä muut. Noh onneksi uusi tietokone, sukellustietokone ja kamera säilyivät, joten meillä kävi todellinen tuuri. Paskarosvolla sen sijaan kävi surkea.

Mutta ei annettu sen pilata lomaa ja nyt on virkistynyt mieli. <3

Kommentit

Anna Karhubear

Ihanaa että oli onnistunut loma (tuota kurjaa voroilua lukuuottamatta). Toi onkin hyvä sääntö sopia jo etukäteen, että ei riidellä :)

Jemma T
Auringonpolttamat

Oli kyllä kerta kaikkiaan mahtis reissu. Balin Waterbomb-vesipuisto oli aivan huippuhauska, riennettiin mäestä toiseen tuubi kainalossa ja syötiin välillä jätskiä. Ja elettiin yli varojen mutta noh kerrankos sitä. ;)

Mari
No More Should

Kuulostaa ihanalta honeymoonilta, jee. Ootte sen niin ansainneet <3

KKH (Ei varmistettu)

WAU! Kuulostaa todella ihanalta teidän häämatkanne! Ja nuo ruoat, njam! Ja majoitukset ja muu ihanuus...:)

Paitsi tuo varkausjuttu; ei näköjään voi luottaa vesimittarin lukijaankaan! Onneksi jäi tosiaan nuolemaan näppejään; rahaa ei saanut, ähäkutti!

Mullakin Siladenilla kävi "isännöitsijä" päivittäin kattomassa ja hääräämässä jotain huoneessani, mut noin pienellä saarella olis kyllä jääny kiini, jos olis jotain vienyt. Hän oli aina niin mukava ja kohtelias; pieni punapaitainen mies, varmaankin asustaa siellä aidan/rajan takana (mihin minäkin kurkkasin), mut sinne ei ollut suotavaa mennä...:/

Ja tosiaan, anteeksipyytäminen ja anteeksiantaminen on tärkeää; voi aina aloittaa puhtaalta pöydältä...

&lt;3

Jemma T
Auringonpolttamat

Ei se mies mikään oikea vesimittarin lukija ollut, esittäytyi vain sellaiseksi. Muutenhan voro olisi saatu kiinni!

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.