Kuningassoundin kaipuu

Auringonpolttamat

Suomi on saapunut Indoihin kun kesälomat ovat vihdoin käynnistyneet! Matkalaiset saapuvat sukeltamaan mukanaan uusia uutisia Suomesta ja tuovat mukanaan uutta suomalaista musiikkia jammailutarkoituksiin. En edes kehtaa tunnustaa, koska olen viimeksi hankkinut kotimaisen musiikkilevyn, taisi olla Korpi Ensemblen taikka Emma Salokosken tuotantoa vuoden parin takaa.

Kun yksi mukava Suomijampesteri pisti Palefacea soimaan, tähän naiseen iski kaamea koti-ikävä. Suomen suvi ja Helsingin kesä ovat kuitenkin ehkä parasta maailmassa. Sen ainut huono puoli on pituus, joka on niin tynkäluokkaa, että pakoon oli päästävä. Mutta sen Palefacen näin viime kesänä Kuningassoundi-klubilla Helsingin Vanhassakaupungissa joku kaunis, kuuma ja aurinkoinen perjantai-ilta. Mmmm, kylmä omenasiideri, hyvä musiikki, ihana miljöö ja rento tunnelma on Kuningassoundin parasta antia.

Katsastin kuitenkin äsken, että lempiklubi on vaihtanut paikkaa, ja Kuningassoundit kajahtelee tänä kesänä Suvilahdessa! Jos et ole koskaan käynyt Kuningassoundin perjantaisissa livereggae-kemuissa, niin suosittelen lämpimästi. Ja olen samalla superkateellinen, koska tahtoisin mukaan.  Kurkkaa faniryhmään ja tarkasta soittoajat täältä.

Nyt aion lohduttautua sillä, että Suomessa on taas joku plus kakstoista ja täällä on edelleen plus kolmekymmentä. Ja merivesi on +29.

Kommentit

Shake before use

Sä oot kyl niin ajan hermoilla, ihan sama mikä lokaatio tässä maailmassa. Kiitos menovinkistä, täytyy käydä tsekkaamassa.

Jemma T
Auringonpolttamat

Kun Cassis tsekkaat reggaepojat Suvilahdessa, niin kerrohan sieltä kuulumiset tännekin! Voin sitten fiilistellä vähän mukana... :) Oi ihana Suomen kesä.

Kommentoi