elämäni ensimmäiset koulukisat

Hei vaan taas! Blogini on elänyt nyt hiljaiseloa jonkun aikaa. Olen uppoutunut ratsastuksen pariin entistäkin syvemmin. Käyn säännöllisestin ratsastamassa, ja useita kertoja viikossa muuten vain tallilla. 

Olin ensimmäisissä koulukisoissani eilen 21.9.18. Menin helppoD ohjelman, kisat menivät ensimmäisiksin kisoiksi ihan hyvin. Suurimmat virhepisteet radassani tulivat laukka kaarteista, sillä ratsastin niihin tiet aika surkeastin.. 

Prosentteja suorituksestani sain yhteensä 59,500%

Olen nyt alustavastin myös kehitellyt jonkun laista suunnitelmaa elämälleni peruskoulun jälkeen. Tai no okei suunnitellut ja suunnitellut. Sain tänään vain  sellaisen päähänpistoksen, että olisi siistiä lähtä suorittamaan kaksoistutkinto Ypäjän hevosopistoon, siis hevostenhoitajaksi. Saa nähdä jääkö tuo vain haaveeksi..

Haluan nyt kuitenkin sanoa kaikille, että ne itselle kaikista merkityksellisimmät asiat tapahtuvat sen oman mukavuusalueen ulkopuolella. Eli jos teillä koskaan on jotakin unelmia niin olkaa vain rohkeita.

Tuo minun itsenikin pitää yrittää muistaa. Itse sain rikottua mukavuusalueeni rajan osallistumalla niihin ratsastuskisoihin. Jännitin ennen kisoja ihan hirveästin, ja nyt kun ne kisat ovat ohi haluaisin mennä saman tien uudestaan kisaamaan!♥

IMG_20180922_214513_499.jpg

 

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *