Ladataan...

Pyörittelin pitkään mielessäni, miten asettelisin sanani, mutta palasin jatkuvasti vain tuohon otsikon paljonpuhuvaan sanaan enkä keksinyt mitään järkevämpää. Antaa siis tajunnanvirran viedä.

Anteeksi siksi, että lopetan Lily.fi:n muotitoimittajana ja bloggaajana 16.3. eli huomenna. Anteeksi etenkin siksi, että tämä tulee niin nopeasti.

Tarkoituksenani on ehkä lopettaa bloggaaminen kokonaan tai ainakin pitää taukoa - sen verran vähän koko tekeminen on kiinnostanut pidempään aikaa. Varsinaisia syitä inspiraationpuutteeseen ei oikeastaan ole kuin muutama - perinteiset kiireet työn ja sen edelleen loppuunsaattamattoman koulun (tästä kyllä syytän blogia) kanssa.

Mikäli siis jatkan, palaan ympyrässä alkuun ja blogini alkuperäiseen osoitteeseen muotikaappi.blogspot.com. Napatkaa se siis kirjanmerkkeihinne tai Google Readeriin. Samanlaisena en tosin halua blogiani enää jatkaa, myös siksi tarvitsen hengähdystauon ja pohtimisaikaa sille, lähteekö blogi mihin suuntaan vai yleensä yhtään minnekään.

Ikävä tulee, on oikeastaan jo tätä kirjoittaessa, vaikka harvaa lukijaa olen nähnyt kasvokkain, ovat kommenttinne olleet mitä ihanimpia. Ikävältä tuntuu ajatella, että en voi jakaa parhaita asujani tai hankintojani yleisölle, joka osaa niistä eniten kanssani riemuita.

Olen huono näiden itkutekstien kirjoittamisessa, joten kiitän kaikkia tasapuolisesti kumartaen ja poistun näyttämöltä. 

Kiitos.

Ladataan...

Käväisin tänään Johannan kanssa kaupungilla syömässä Pollo Limonellon Ysibaarissa ja kiertelemässä pari kirppistä. Sää oli mahtava, mitä nyt sisämaassa syntyneenä ihmetyttää edelleen, että tuuleeko täällä aina järjettömästi? En muista, milloin olisin viimeksi kävellyt myötätuuleen... Joka tapauksessa, löysin farkkutakin, josta ajattelin saksia, raastaa ja repiä oman versioni Acnen kevätmallistossa ihastelemastani Fever-farkkutakista. Palaan siihen myöhemmin!

pic. Johanna

Pages