Perusjuttuja ja pala Afrikkaa

21112011.1 nahkatakki/leather jacket 2nd hand, tekokarvakaulus/faux fur collar Topshop, paita/shirt 2nd hand, hame/skirt Anywho x Gina Tricot, bootsit/boots Alexander Wang, laukku/bag Proenza Schouler

Ennen kuin suuntasimme viikonloppuna nokan kohti Turkua, käväisimme syömässä lähikortteliin vast’ikään avatussa afrikkalaisessa ravintolassa. Karmean pizzerian tilalle avattu uutuus oli sen verran eksoottisen kuuloinen, että tulihan sitä testata. Yllä olevissa kamppeissa sinne sitten lauantaipäivällä kipaisin.

21112011.2

Ravintola on nimeltään Baobab ja se tarjoaa gambialaista ruokaa. Gambialaisesta mulla ei ole ollenkaan aikaisempaa kokemusta, mutta omat makuhermoni tykkäsivät ruuasta ja paljon! Valitsin listalta suht erikoisen kuuloisen yhdistelmän, eli maapähkinävoissa kypsennettyä kanaa. Annoksen nimi oli Chicken domoda. Pääruokien hinnat keikkuvat siinä 12-19 euron välissä. Ehdottomasti kannattaa käydä testaamassa tätä Kallion uutukaista!

Ja tosiaan, pöytävaraus kannattaa kyllä tehdä. Tällä hetkellä ravintola on sen verran suosittu, että ilman pöytävarausta on arpapeliä, mahtuuko pieneen ravintolaan istumaan lainkaan 🙂

21112011

Olen edelleen melko kipeä… olen ollut flunssassa nyt kaksi kertaa tänä syksynä, joten vastustuskykyni taitaa olla ennätyksellisen huonoa sorttia. Toki viikonloppujen humussa pääsee kipeys helposti unohtumaan ja maanantaisin se kostautuukin sitten kaksin verroin. Tervehtymistä voinee siis odottaa pikkujoulukauden jälkeen :)

muoti paivan-tyyli
Kommentointi suljettu väliaikaisesti.