Pirkka

Lupasin kertoa, mitä ostimme kehumastani Aino ja Ilmari -liikkeestä kotiinviemisiksi. Uudeksi yöpöydäkseni päätyi Ilmari Tapiovaaran klassikko Pirkka-tuoli, jota voi sitten "näppärästi" käyttää vaikka vierasistuimena, kun tuolit kuitenkin aina loppuvat kutsuja järjestäessä ;)

Kommentit

my view

hieno tuoli! monikäyttöinen! :)

Vierailija (Ei varmistettu)

i knew it =) sulla on hyvä maku. kiva just join, laittaisin itsekin, joe ei jo yöpöytiä olisi.

Aurora Pöntinen

Myview: kiitos!! :)

Vierailija: kiitos kiitos :) Tapiovaara on yksi meidän suosikkisuunnittelijoista :) ruokapöydän tuolit oli jo, mut näin saatiin tääkin ujutettua kotiin ;)

Vierailija (Ei varmistettu)

Kaunis! Itselleni entisöin ja maalautin valkoiseksi pöydän ja tuolit(juurikin samanlaiset). Kalustossa on vielä leimat Tapiovaaran alkuperäiseltä tehtaalta, rakastan niitä!

Aurora Pöntinen

vierailija: Kiitos! Me löydettiin sattumalta juuri tuo väri, joka haluttiinkin, niin ei tarvitse maalata - muuten oltaisiin varmaan mekin maalautettu. Ovat varmasti todella kauniit valkoisena :)

Vierailija (Ei varmistettu)

Paljon maksoitte tuolista? Voisin itsellenikin hankkia samanlaisen, on niin hieno :).

Aurora Pöntinen

vierailija: Olisiko maksanut normaalisti 280 eur, onneksemme satuttiin aleaikaan ja saatiin tuoli 235 eurolla :)

Rosaliini (Ei varmistettu)

Hei!

Kyselin jo aiemmin, että millä sävyllä olette maalanneet valkoiset lattianne? Aikeissa on maalata vanhat puulattiat valkoisiksi, joten sen takia kyselen. Teidän lattioiden sävy hipoo nimittäin täydellistä :)

Leppoisaa tapaninpäivän iltaa!

Aurora Pöntinen

Rosaliini: Äh, vastaan taas myöhään, mutta tosiaan, lattia on maalautettu ulkopuolisella, eikä mulla ole käytetystä maalista käsitystä. Täysvalkoinen se kuitenkin on :)

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.