Oodi Elämälle

 

Oodi Elämälle

Elämä on nyt. Se ei ole huomenna ei eilen vaan juuri tällä hetkellä. Piste.

Rakastatko varjojasi? Sinun omia pimeitä sielun palasia. Jos et kannattaisi tutustua. Antaa niiden synkkien pelottavien ajatusten virrata ja kohdata ne vanhoina ystävinä. 🔥

Mikä on suurin uhka koko maailmankaikkeudessa? Mielen monsterit. Lienetkö kuullut heistä? Minä olen ja olen ne myös kohdannut miljoona kertaa. Vellonut omissa mielen tuotteen lonkeroissa, jotka sinut haluavat saattaa sinne unohduksen kuiluun. Lamauttaa sinut totaalisesti tästä hetkestä. Ikään kuin millään mitä teet ei ole mitään vaikutusta mihinkään. Väärin.

Se mitä teet tänään tässä hetkessä on merkitystä. Ne asiat, joita itsessäsi nostat ylös näkyväksi niillä on oikeasti suurempi merkitys kuin sillä hetkellä ymmärtääkään. Se kaikki on sinun korkeimmaksi parhaaksi. Usko minua tiedän mistä puhun. Elämä on matka.

Taivas voi toisinaan näyttää julmalta. Tummaa harmaata kalisevan kalseaa verhoa. Siltikin voit (jos haluat) löytää siitä harmaudesta valon. Pienen pienen tuikun, joka on elossa. Ajattelet asioita laajemmasta näkökulmasta. Mikä elämässäsi on hyvää juuri nyt? Mistä voit olla kiitollinen juuri nyt tässä hetkessä? Mieti ja ylläty.

Vaikka joku sanoisi sinulle miten sinun tulisi toimia, jos tämä asia ei tunnu sinusta hyvältä tai epäilet sen tarkoitusta niin KYSEENALAISTA. Sinä olet ihminen ja ihminen ajattelee OMILLA AIVOILLAAN.

Jos vain toimit ohjeiden ja sääntöjen mukaan kiltisti ilman, että pohdit sitä yhtään hetkeäkään tummuus valtaa mielesi ja ajaudut syvään railoon ja jäät sinne.

ELÄKÖÖN ELÄMÄ JA ELÄKOON VAPAAMIELI NYT JA IKUISESTI.

KIITOS KIITOS KIITOS.⚡⚡⚡⚡⚡⚡⚡

hyvinvointi runot-novellit-ja-kirjoittaminen mieli
Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *