Salaatti vesimelonilla ja kuusenkerkillä

IMG_20180528_145945.jpg

– Niin anteeks mikä salaatti?!

– Tää on tällanen ihme pommi tää koko salaatti, jos mä vaan selitän miten mä tein sen? Ensin revin lautaselle ihan tavallista ruukkusalaattia, ja siihen päälle heitin paistettuja kikherneitä ja paistettua kukkakaalia (suolalla maustettuja). Sitten siihen päälle pilkottu puolikas avokado ja sitruunamehua, ja vähän sekoittelua. Sitten huuhdeltuja, pilkottuja kuusenkerkkiä joku desi. Sitten pilkottu puolikas omena, joka ei kyllä oikein näy tuolta. Taas sekoittelua. Sitten pari palaa vesimelonia, ja nekin pilkotaan. Sitten ohuita kurkkusiivuja ja taas sekoitusta. Sitten valkoviinietikkaa ja oliiviöljyä päälle, ja lopuksi pari suolattua cashewpähkinää, kun pelkäsin että tää on kohta liiankin makee.

Mutta ei ollut, oli just hyvä!

koti ruoka-ja-juoma