2 0 1 6

culottes4-2.png

essentials4_0-2.png

kosmetiikka-suosituksia1.png

graduation3.png

graduation4.png

 

opinnot1.png

ullis4.png

 

Vaikka olen jo tyystin valmis heittämään hyvästit vuodelle 2016, on hyvä kääntää katseet vielä hetkeksi taaksepäin. Kun oikein kunnolla katsoo ei kulunut vuosi nyt aivan sysi ollutkaan, vaikka aja-ajoin siltä on vuoden aikana tuntunutkin. Instagramissa kiertävästä Best Nine -hypestä innostuneena, kokosin teille henkilökohtaisen elämäni ja blogin vuoden parhaat hetket. Voilà ja tervetuloa 2017!

 

Best nine personal

Päällimmäisenä kuluneesta vuodesta on jäänyt mieleen Helsingin kodin hankinta. Kuten olen varmasti jo moneen kertaan kertonut kakkoskoti oli meille pitkäaikainen haave ja tämän haaveen toteutuminen on ehdottomasti yksi tämän vuoden kohokohta. Mieleen on myös jäänyt kaikki hetket ja reissut ystävien kanssa. Päällimmäisenä muistuu mieleen hiukan hasardikin skootterireissu tälle uskomattoman kauniille rannalla paahtavan kuumana päivänä. Ensimmäinen kerta Alpeilla sekä pieni irtiotto Pariisiin muistuvat varmasti mieleen myös vuosien päästä. Helsinki Design School ja kaikki sen tuoma on myös ehdottomasti parasta tässä vuodessa. Koulusta tarttui mukaan paitsi nippu uusia ajatuksia, inspiraatiota ja visiota tulevaan, myös aivan mielettömiä ihmisiä! En voisi olla onnellisempi näistä tyypeistä, joita sain kouluvuoden aikana tavata. Osan kanssa ystävyys jatkuu edelleen ja osan kanssa tutustuminen on poikinut myös yhteistyötä. Feeling blessed. Olen kiitollinen myös kuluneesta blogivuodesta ja kaikesta blogin tuomasta kivasta, kohtaamisista ja tapahtumista. Joogan uudelleen löytäminen osaksi arkea ja viimein mahtavan paikallisen joogaohjaajan löytäminen ovat myös tämän vuoden kohokohtia. Toivon, että tulevana vuonna löydän itsestäni entistä intensiivisemmän joogin. Kiitos kuuluu tästä vuodesta kuitenkin erityisesti puolisolleni. Kulunut vuosi ei ole ollut helppo, mutta puolisoni on seisonut tyynenä rinnallani. Parempaa puolisoa en voisi toivoa. I love you!

 

Blog’s best nine

Syksy 2016 trendit ja värit

Kevät 2017 muoti, trendit ja värit osa I ja osa II

Vaatekaapilla osa I, osa II, osa III, osa IV, osa V ja osa VI

Vaatekaapin pihistä ja panosta lista

Vaatekaapin kulmakivet

Me and my studies

Iho-ongelmista

DC Fix kalvo ja keittiönpöydän muutos

 

Blogin puolella olen todella otettu, että muotihömpötykseni kiinnostavat. Juttua pukeutumisesta ja trendeistä luvassa myös ensi vuodelle, ja myös Vaatekaapilla juttusarja jatkuu! Ihonhoidosta ja kosmetiikasta riittänee myös varmasti ensi vuodelle, muutama uusi lemppari onkin jo kaapissain. Ihonhoitoon aion ottaa myös extraboostin alkuvuodesta, siitä kuulette myös varmasti. Hassua, että monen vuoden takainen juttu DC Fix kalvosta ja keittiönpöydän uudistuksesta on edelleen yksi blogihistorian luetuimpia. Hyvä toki, että aihe edelleen kiinnostaa ja on ajankohtainen. Pöydän teippauskin on edelleen ihan priimakunnossa! Sisustusjutut tulevatkin olemaan ensi vuonna entistä enemmän tapetilla, sillä ajatuksissamme on hiukan freesata myös ykköskotiamme. Tästä kuulette varmasti. On ollut myös äärimmäisen kiva huomata, että myös hiukan henkilökohtaisemmat jutut ovat kiinnostaneet. 

Kiitos, että olette kulkeneet kuluneenkin vuoden mukana ja yhä uudestaan löytäneet blogiini. Ja k i i t o s koko Lilyn tiimi uskosta ja inspiraatiosta tänäkin vuonna, you rock!

Skåål ja upeaa uutta vuotta!

M.

 

// So grateful for this year…  F*ck it, I’m so ready for 2017. Happy New Year!

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *