20 KYSYMYSTÄ

MariK.png

CIFF9.png

Weekend5.png

 

Tänään alkava loma pisti kuluneen viikon sen verran kiireiseksi, etten yksinkertaisesti ehtinyt toteuttaa teille suunnittelemiani postauksia, m u t t a narinat sikseen! Viimeinen tapaaminen takana ja ihan juuri lennolle Thaimaan auringon alle. Alkavan loman kunniaksi halusin jakaa kuitenkin vielä tämän kivan postausidean kanssanne. Kiitos inspiraatiosta Elisa!

Nimeni on Mari Anniina.

Jotkut tosin kutsuvat minua Mardeksi.

Olen syntynyt maaliskuussa 1986.

Pienenä olin varma, että minusta tulee opettaja!

Kolme parasta piirrettä minussa on täsmällisyys ja se, että innostun helposti ja osaan aidosti iloita muiden iloista ja onnistumisista.

Lähitulevaisuuden suunnitelmiini kuuluu kodin remontti, äitiyslomalle jääminen ja urasuunnitelmien uudelleen ajattelu uudella tapaa. (Apua, aika isoja asioita!)

Suosikkikaupunkini on Pariisi ja Helsinki. Molemmissa jotain mystistä, joka saa sydämeni pamppailemaan ja ajatukset auki.

Suosikkibiisini tällä hetkellä on Reino Nordin -Antaudun. Toim.huom. En millään tavalla hyväksy kyseisen herran yksityiselämän toilailuja, mutta biisit!

Suosikkiravintolani ja -ruokani siellä on Maxill ja Maxillin rapupasta, jota ei kylläkään juuri nyt taida löytyä listalta. Buu.

Suosikkisarjani juuri nyt on Suomen huippumalli haussa. Maryam on mahtava ja nuorten untuvikkojen tarinat inspiroivia! Nuorempana muuten haaveilin oman mallitoimiston perustamisesta…

Suosikkikosmetiikkatuotteeni tällä hetkellä on Weledan raskausarpia ehkäisevä öljy 😀

Suosikkisovellus puhelimessani on Instagram ja Whatsapp, ehdottomasti!

Mitä pakkaat mukaan matkalle? Tarkasti mietityt asukokonaisuudet, joita en lomalla lopulta kuitenkaan halua pukea ylleni (hah). Jotain luettavaa ja kiitollisuuskirjani. Reissuilla on hyvää aika kirjoittaa ja pohtia elämää!

Mitä teet kotona, kun kukaan ei näe? Loikoilen sohvalla kotivaatteissani tai kylpytakissani ja hyvin todennäköisesti selaan Instagramia tai Pinterestiä tv:n ollessa taustalla auki. Ja syön jotain! Valkoiset sohvat kiittävät…

Viimeisin sisustusostoksesi? Viherkasvit! 

Viimeisin Whatsapp-viesti? Kiitos kollegalle lomatoivotuksista sydämen kera <3

Paras tapa tuhlata 50 euroa? Ilta ravintolassa ystävän tai puolison kanssa, hieronta tai kasvohoito!

Bravuurini keittiössä? Tuoretomaatti-mozzarella-basilika-pasta. Helppo, herkullinen ja hetkessä valmista.

Perjantai-illan herkutteluja varten ostan kaupasta? Sipsiä (tai juustonaksuja :D) ja Fazerin sinistä.

 

Parhainta perjantaita!

xx

M.

 

// Something about me…

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *