5+1 PARASTA JUST NYT

vintage-heels.png

Heels second hand

 

Loppusuoralla oleva remontti

Olemme nyt saaneet fiilistellä uutta lattiaa vajaan viikon verran ja olemme edelleen todella tyytyväisiä valintaamme. On ollut i h a n a a  olla kotona ja puuhastella ihan perusjuttuja. Ensi viikolla saapuu viimein myös kauan odotettu parkettimme, mikä ilahduttaa kovin. Enää loppurutistus ja juhannuksena kaiken pitäisi olla valmista. En malta odottaa!

 

Edessä oleva kesä & kaikki sen suunnitelmat

Aloitin kesälomani jo toukokuussa ja kesälomalta siirryn suoraan äitiyslomalle. Mikä fiiilis! Edessä on ensimmäisen kerran naismuistiin tyystin töistä vapaa kesä. Sanomattakin selvää, että tässä kesässä on muutenkin jotain taianomaista, kun odottelemme pikkumiestämme saapuvaksi. 

 

Puhelu kollegalta

Tänään ilahdutti myös yllätyspuhelu kollegalta. Ihanaa, että olen edes jonkun ajatuksissa, vaikka en töissä enää pyörikään. S, jos luet tätä niin tiedäthän, että olet kultaakin kallimpaa! 

 

Parempi olo & aamulenkki joen rannassa

7 kk pahoinvoinnin jälkeen olo on kuin uudestisyntynyt, kun energiaa ja voimia riittää taas tehdä muutakin, kuin maata sohvalla. Välillä on jopa niin ”normaali” olo, että unohdan olevani raskaana. Tätä on odotettu, believe me. Toivon käsi sydämellä, että loppuraskaus sujuu muitta mutkitta ensimmäisen ja toisen kolmanneksen koettelemusten jälkeen. Oli todella oikea päätös jäädä aikaisemmin pois töistä ja olen kiitollinen, että se järjestyi.

 

Ystävät

Viime aikoina olen saanut nauttia erityisen paljon myös ystävien seurasta, mikä on ollut suunnattoman ihanaa. Olen järjettömän kiitollinen kaikista, jotka ovat pysyneet mukana vuosien saatossa välimatkasta ja arjen kiireistä huolimatta. Ystävät ovat itselleni ehdottomasti yksi henkireikä. Ilman heitä olen hukassa.

 

Pitkästä aikaa tehty kirpparikierros ja hyvät löydöt

Tämän kauniin keskiviikon kruunasi myös lähikirppikseltä tehdyt löydöt. Ihana pellavainen armeijanvihreä takki sekä kuvan korot. Mielestäni hyvin järkevästi tuhlatut 3 euroa, vai mitä?

 

 

Kiitollista kaunista keskiviikkoa!

M.

 

// Wednesday favorites and its unique founds.

muoti paivan-tyyli oma-elama trendit
Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *