AIN LAULAIN TYÖTÄS TEE

 

enjoy everyday.png

Heitänpä ilmoille taas yhden maanantaihaasteen. Tämä asia nousi esiin meillä viimeisen viiniklubin tapaamisessa ja pulpahti taas tänään mieleeni.

Oletteko koskaan miettineet, kuinka paljon energiaa negatiivisuus voi työpaikalla viedä?

Itse uskon vahvasti, että positiivisuus kantaa pitkälle -myös työelämässä. Positiviisuudella (samoin kuin valitettavasti negatiivisuudella) voi olla työyhteisössä uskomaton voima. Mielestäni jokaisen työssäkäyvän tulisikin tämä ymmärtää. Pieni ystävällinen ele voi pelastaa koko päivän, samoin kuin negatiivinen marmatus vie voimat kaikilta. Negatiivinen asenne vie myös meiltä itseltämme paljon enemmän voimia kuin uskommekaan tai ehkä huomaammekaan.

Haluaisinkin tänä maanantaina haastaa kaikkia kokeilemaan kuinka paljon mukavempaa arjesta ja töissäolemisesta tulee, kun kääntää katseen aurinkoon, nupit kaakkoon ja muistaa, että jokaisella meistä on voima vaikuttaa sekä omaan arkeen että työpaikan fiilikseen. Pieni ele, ystävällinen hymy, positiivinen asenne tai kaunis kehu… Haastan juuri Sinut!

Muistatko nauttia arjesta, annetusta työmahdollisuudesta, ihanista työystävistä ja jokaisesta hetkestä? Vai käynnistyykö sama valitusvirsi joka maanantai? Entä millaisen työkaverin itse haluaisit arkeasi jakamaan? Oiva maanantai miettiä moisia!

M.

Do you remember?

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *