AUTUMN FAVORITES

autumn-favs1.png

Autumn-favs5.png

Autumn-favs2.png

Autumn-favs3.png

Autumn-favs4.png

 

Velvet top Lindex, cardigan Tiger of Sweden, jeans Lindex, scarf Balmuir

 

Kävin vaatekaappiani läpi ja havaihduin, että olen ostanut syksyn aikana todella vähän vaatteita. Tiedä mistä moinen, mutta joskus kai hyvä näinkin? Muutama ehdoton luottotuote on kuitenkin löytynyt myös tänä syksynä, tässä niistä muutama.

Tämä Filippa K:n neule on ehdottomasti yksi syksyn lempiostoksistani. Olen pukenut neuleen melkein kaiken kanssa. Toinen hyvä löytöni on myöskin Filippa K:lta –Tämä ihana jerseymekko, joka on toiminut niin töissä kuin festareillakin. Tiger of Swedenin muhkea neuletakki on myös ollut syksyn parhaimpia ostoksia ja on toiminutkin muhkeutensa vuoksi koko alkusyksyn takin sijasta. Uskon, että tämä toimii vielä ensi syksynäkin tai keväänä!

Alaosista Lindexin farkut ovat olleet näiden lisäksi kiva lisä syksyyn. Levenevät lahkeet ovat nyt se juttu ja myönnettäköön, että itsekin olen jo hiukan ihastunut niihin. Pienessä määrin ainakin! Muutoin olen viihtynyt pari vuotta vanhoissa Vilan nahkahousuissa. Pehmeät jo kuin mitkä ja tuntuvat vain paranevan vanhetessaan.

Mitä asusteisiin tulee, olen todella huono käyttämään huiveja, jos talviaikaa ei lasketa. M u t t a Balmuirin huivi on ollut pehmeä alku huivittomaan elämääni. Kepeä ja kaunis, eikä liian näyttävä. 

Samettitoppi on puolestaan tuorein löytö. Ajattelin tätä yläosaksi ensi viikon gaalailtaan tai pikkujouluihin. Toimii myös poolon pariksi puettuna. 25€ well spent!

Näiden lisäksi olen viihtynyt tänä syksynä erityisesti näissä ja tässä.

Löytyykö jotain samoja syksyn luottojuttuja?

 

M.

 

Ps. Jos haluat seurailla blogin feedia Facebookissa, löydät blogini viimein myös sieltä! Tervetuloa tykkäilemään!

 

 

// Autumn favorites from my wardrobe.

 

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *