BEAUTY BESTS

Lierac1.png

Lierac2.png

 

 

Kirjoittelin täällä ihokuulumisiani ja ajattelin vielä heti perään vinkata muutamasta tämän kesän luottotuotteesta, joilla uskon olleen positiivinen vaikutus tämän hetkiseen ihoni kuntoon. 

Raskauden aikana on tullut läträttyä öljyillä. Testauksessa on ollut muutamaa erilaista, mutta Bio-Oil on kirinyt ykköspaikalle. Erityisesti olen käyttänyt tätä raskausarpien ennaltaehkäisyyn, mutta välillä olen öljynnyt tällä iltaisin myös kasvoni. Aamulla iho onkin hehkunut aivan upean näköisenä ja uskon, että syy piilee tässä iltaöljyilyssä. Öljystä sanotaankin, että se auttaa myös ihon epätasaisuuksien kanssa.

MayBeautyn naamio on myös ollut ihastuttava lisä iltarutiineissa! Olen tyystin ihastunut tuotteeseen ja niin on myös muutama ystäväni, jolle annoin muutaman naamion testattavaksi. Iho on ihanan pehmeä naamion jälkeen ja ainakin itselläni naamio tuntuu todella toimivan. Tästä tuotteesta en ihan heti luovu.

Sain taannoin blogin kautta testiin myös Lieracin Lumilogie seerumin, joka lupaa korjata ja ennaltaehkäistä ihon pigmenttimuutoksia. Seerumissa on sekä päivä- että yökäyttöön omansa, niinpä olen sivellyt tätä kasvoihini aamuin illoin. Alku ainakin näyttää lupaavalta ja näyttää kuin ihon väri oli tasoittunut ja aknearvet hälventyneet hetkessä. Jatkan testailua ja palaan tähän tuotteeseen vielä varmasti, mutta jo nyt iso plussa tälle!

Tällä kombolla olen huomannut, että epäpuhtauksia tulee enää satunnaisesti ja ihon väri on huomattavasti tasaisempi, kuin kesän alussa. Aurinko ja meikittömät päivät ovat varmasti myös yksi syy siihen, miksi ihoni voi paremmin kuin aikoihin, mutta uskon myös näillä tuotteilla olevan vaikutusta. Ehkä joku teistäkin löytää näistä apua? Siitä mitä olen tehnyt ruokavaliolleni, voisin myös kirjoitella. Hyvinvointi alkaa vatsan kautta.

Kaunista keskiviikkoa,

M.

 

Ps. Muistattehan, että tekin saatte testata MayBeautyn naamiota kauttani 30% alennuksella? Voit hyödyntää etusi tästä.

 

// New in my beauty routines: Bio Oil, MayBeauty Incredible Pore Mask and Lierac serum.

kauneus iho testit meikki
Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *