CIFF SNAPSHOTS

CIFF1.png

CIFF6.png

CIFF2.png

CIFF3.png

CIFF4.png

CIFF5.png

CIFF7.png

 

Terveisiä Kööpenhaminan muotimessuilta! CIFF on muotialan messutapahtuma, joka kokoaa kaksi kertaa vuodessa alan asiantuntijat, sisäänostajat, edustajat ja muotifiilistelijät saman katon alle. Samaan aikaan pyörii myös CPFW eli Kööpenhaminan muotiviikot näytöksineen ja avoimine showroomeineen.

Meillä oli agendalla tällä kertaa vain muutama sovittu tapaaminen messuille ja loppuaika oli pyhitetty fiilistelyyn, tulevien muotijuttujen ja trendien bongaamiseen sekä uusien merkkien haisteluun. Ah, mitä harvinaista herkkua!

Mitä mieleeni sitten jäi?

Tekoturkikset (!), leveät lahkeet ja lenkkarit. Myös samettia ja mokkaa näkyi jonkin verran (myös kengissä). Pompomit näyttäisivät olevan taas tosi kova juttu.

Väreinä mallistoissa näkyi puolestaan vahvasti metsänvihreää, kamelin kauniita sävyjä, puuteria, punaviininpunaista sekä tummansinistä. Voidaan siis sanoa, että ensi syksyn värikartta on, kuin Suomen luonnosta poimittu.

Jos jotain ehdottaisin trendi-intoilijoille, niin ostoslistalle suosittelisin ensi syksyä silmällä pitäen ainakin tekoturkista, nimittäin lähes joka toisella messukävijällä oli päällään jotakin pörröistä. Upeat liehuvat villakangastakit ovat myös edelleen se juttu. Lenkkareita  ja liehuvia lahkeita nähtiin myös sekä mallistoissa että messukävijöiden yllä, joten myös ensi syksynä on turvallista vielä turvautua lenkkarimuotiin. Onneksi tuleva puolivuotinen antaa myös hyvin aikaa totutella vielä väljempiin lahkeisiin.

Kööpenhaminassa minut yllättää myös (positiivisesti) aina pyöräilijöiden määrä ja mustanpuhuva, mutta ah niin tyylikäs tanskalaisten tyyli. Miten he aina onnistuvatkin näyttämään yhtäaikaisesti niin huolettomalta ja hyvältä yksinkertaisilla vaatevalinnoilla? Pure love!

M.

A few snapshots from Copenhagen where I spent a couple of days at the Copenhagen International Fashion Fair.

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *