DÜSSELDORF

Throwback Düsseldorf! Piipahdin kaupungissa viime viikolla aika pikaisesti lähinnä vain työn puitteissa, mutta muutamassakin päivässä ehtii paljon ja kävellen näkee vieläkin enemmän. Tässä muutama kuva ja vinkki vitonen. Toivottavasti näistä on iloa jollekin!

Düsseldorf1.jpg

Düsseldorf2.jpg

Düsseldorf3.jpg

Düsseldorf4.jpg

Düsseldorf4.jpg

Düsseldorf5.jpg

Käyskentele Königsalleella

Königsallee on ns. pääostoskatu, jonka varrelta löytyy niin merkki- kuin ketjuliikkeetkin. Königsalleen läheisyydestä löytyy myös keskustan ostoskeskukset (Kö Galleri, Peek & Cloppenburg, Garch-Haus, Kaufhof yms.). Vanhassa kaupungissa riittää myös liikkeitä ja sieltä löytyy paljon myös istuskelupaikkoja ja ravintoloita! Vanhassa kaupungissa on myös kapeammat ja idyllisemmät kadut käyskennellä. Joen rantaa on myös kehuttu, mutta sinne en valitettavasti itse ehtinyt.

Käy Kunsthallessa

Museovisiitit ovat suurkaupungeissa ainakin itselleni ehdoton must. Düsseldorfin keskustassa riittää vaihtoehtoja. Lyhyen matkan (ja halutessaan kyydityksen) päässä toisistaan sijaitsee useampi museo (osa) omilla painotuksillaan. Itse etsin erästä valokuvanäyttelyä, mutta eksyin lopulta käymään K21 taidemuseossa Ständehausissa.

Pysähdy puistoon

Vaikka vierailin Düsseldorfissa vast ikään näin tammikuun lopulla, oli puistot kuivina ja lähes vihreinä. Niissä voisin hyvin kuvitella istuskelevani take away kahvin tai lounaan kanssa! Löysinkin yhden ihanan kasvisruoka lounaspaikan, mutta en harmiksenikaan muista nimeä. Oi voi.

Mutta Düsseldorf, voisin tavata sinut toistekin!

M.

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *