FESTARIASU + VINKIT

 

Festariasu9.png

Festariasu8.png

Festariasu4.png

Dress Lindex, shoes Vagabond, bag Chloé

 

Perinteiset mietelauseet ja hyvän elämän ohjeet jäivät eilen välistä, sillä väsymys viikonlopun jäljiltä oli vähintäänkin v a l t a v a. Vietimme viikonlopun Ilosaarirockissa ystävien kanssa ja voi juku itkua ja naurua piisasi. Eilinen veti veteläksi, mutta tässä muutama vinkki vitonen, joiden avulla ainakin itse festareilla jaksaa!

Valmistaudu huolella

Festareissa parasta (ainakin itselleni) on paitsi yleinen tunnelma, upeat esiintyjät ja ystävien tapaaminen, myös asujen suunnittelu. Vaikka arkityylisi olisikin yksinkertainen ja simppeli, festarit ovat hyvä paikka hiukan hullutella! Jos värien kirjo ei tunnu festareillakaan omalta, rennoilla asuyhdistelmillä ja asusteilla saa helposti luotua kivan festarityylin! Aurinkolasit ovat myös must. Ne pelastavat myös hyvin viikonlopun aikana kertyneiltä silmäpusseilta. Käsidesi, nenäliinat ja puhdistusliinat ovat myös hyvä vakiovaruste käsilaukkuun. Because you never know…

Muista nesteytys + ruoka

Festarihulinassa kannattaa muistaa ehdottomasti juoda myös vettä! Varsinkin kesäkuumalla festareilla vedenjuonti unohtuu helposti ja siitäkös vasta huono olo helposti tuleekin. 12 tuntia paahtavassa auringonpaisteessa ilman kunnollista nesteytystä, kuulostaa silkalta hulluudelta. Ruoasta kannattaa myös muistaa nauttia. Nykyisin festareilta löytyykin onneksi mitä upeimpia ruokamahdollisuuksia. Itse nautimme esimeriksi Ilosaaressa illallisen pöytiin tarjoiltuna! Ihana pieni luksus hengähdystauko hetken hulinasta.

Hyvä mieli

Jonottaminen, suuret ihmismassat ja törttöilevät festarikävijät saavat taatusti pinnan kireälle, jos jo valmiiksi kiristää. Festareille kannattaakin pakata mukaan myös rutkasti hyvää mieltä, sillä se jos mikä voi pelastaa vaikka koko festarit satoi tai paistoi.

 

Energistä viikkoa!

M.

 

// My very own coachella look from the weekend

muoti paivan-tyyli trendit trendit
Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *