HOME DECOR

coco2.png

homies2.png

homies3.png

 

Vaikka rakastan matkustelua, juuri tänään olisin vain halunnut jäädä kotiin. Sepherdit ja kotisohva olisivat voittaneet flunssan parantelussa junassa istumisen aivan 6-0. Reissutyöläisenä ja paljon matkustelevana sitä huomaa, miten se oma koti on vain maailman paras paikka. 

Minulle kotona tärkeää on kotoisa ja tunnelmallinen fiilis. Valokuvat, tyynyt ja kynttilät ovat ehkä itselleni niitä kotoisan fiiliksen luojia.

Valokuvilla ja tauluilla saa helposti luotua tunnelmaa. Ne tuovat myös helposti ryhtiä kalusteiden keskelle ja niillä on myös helppo vaihtaa ilmettä, jos kaipaa vaihtelua. Sama juttu sisustustyynyjen kanssa! Muutamalla tyynyn muutoksella voi muuttaa vaikka koko ilmeen!

Muotilehdet särmästi pinottuna ovat myös oiva sisustuselementti sellaisenaan. Kauniit paperikassit ja laatikot säilytän myös. Ne toimivat hyvin esim. vaatehuoneessa ja niihin voi kätevästi säilöä kaikkea pikkusälää, varanappeja, vaatteidenhuolto välineitä tai vaikka eriparisukat. Turhaa roinaa ei kuitenkaan saa turhan päiten lojua missään. Tykkään, että kotona on tilaa olla ja hengittää. Muutama kuva meiltä löytyy mm. täältä, vaikka pientä päivittämistä kansio kaipaakin.

Kotoisaa torstaita!

M.

Snapshots from home

 

 

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *