HOME INSPIRATION

ML0010ny-1024x749.jpg

 

25_SU_DouglasBec_006-700x974.jpg

 

tumblr_nvidr9BWGp1rjf666o1_1280.jpg

 

ML0046-1024x683.jpg

 

Understated-home-in-New-Zealand-700x554.jpg

Pictures here, here and here

 

Arkeen paluu on ollut aikamoista haipakkaa. Olimme melkein koko loman reissun päällä ja nyt se arki sitten iskee oikein kunnolla vastaan, ja työlista sen kuin kasvaa kotona ja töissä. Holiday well spent…. Mutta asia kerrallaan ja hetkessä hengittäen.

Mielessä pyörii arkisten asioiden lisäksi juuri nyt myös kakkoskodin remppa ja sisustaminen. Elokuu ja avainten luovutus lähestyy tuota pikaa, emmekä ole laittaneet vielä tikkua ristiin, no, minkään kanssa. Eritoten lattialla alkaa olla kiire, jotta saisimme kämpän asuttavaan kuntoon mahdollisimman pikaisesti. Vanha palaparketti on poistettava ja uusi saatava tilalle, ja tämä kaikki on toki järkevintä tehdä ennen kodin kalustamista.

Kuten kirjoittelin, ajatuksissamme on pitää asunto suhteellisen simppelinä. Ei liikaa kalusteita, vaan rentoa minimalistista meininkiä. Pohdinnassa on jopa hankimmeko lainkaan sänkyä vai heitämmekö patjat vain lattialle loft tyyliin. Tuollainen itse tehtykin sängyn runko olisi ihana! Daybed olohuoneeseen ikkunan alle olisi myös aivan täydellinen! Kunnon keittiönpöytä tai vaihtoehtoisesti työpöytä tarvitaan myös, koska tässä kodissa tullaan tekemään myös töitä.

Mutta se lattia! Jotain vaaleaa. Perinteinen lautalattia, trendikäs kalanruoto vai ihan jotain muuta? Mitä tuumitte?

M.

 

// Looking some inspiration for our Helsinki home!

koti sisustus sisustus
Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *