HOTEL LILLA ROBERTS

 

Hotel-Lilla-Roberts.png

Hotel-Lilla-Roberts6.png

Hotel-Lilla-Roberts3.png

Hotel-Lilla-Roberts5.png

Hotel-Lilla-Roberts2.png

 

Vietimme ystävien hääviikonloppuna yön Hotel Lilla Robertsissa ja ne jotka minut tuntevat, tietävät, että olen melkoinen hotellikriitikko. Lilla Robertsista on kuitenkin oikeastaan vain hyvää sanottavaa. Omalaatuinen ja arvokas sisustus art deco henkeen, muhkeat sängyt ja palvelu vimpan päälle.

Ihanaa, että ketjuhotellien- ja ravintoloiden lisäksi löytyy tällaisia uniikkeja helmiä. Suosittelen yöpymään, nauttimaan illallisen ihanassa Krog Robassa tai vaikka piipahtamaan vain lasillisella upeassa aulabaarissa. Aamiainen oli myös ihan kelpo -Ei mitään liikaa, mutta kaikkea sitä mitä kunnon aamiaiselta voi toivoa. Palvelusta hotellille myös iso plussa. Henkilökunta viimeistään viimeistelee kokemuksen kuin kokemuksen ja parhaimmillaan yö hotellissa on pienintäkin yksityiskohtaa ja detaljia myöten mietitty elämys. Kuten Lilla Robertsissa. Tukholmassa At Six hotellissa oli vähän vastaava fiilis, sitä myös voin lämmöllä suositella.

Toim. huom. tämä ei ole maksettu mainos.

xx

M.

 

// If you are looking a stylish hotel in Helsinki I warmly recommend Hotel Lilla Roberts. It’s definitely one of the best ones in Helsinki. Beautiful, great location, unique atmosphere and warmly staff.

suhteet oma-elama suosittelen matkat
Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *