IHOKUULUMISIA OSA 2

 

May-beauty3.png

Yhteistyössä MayBeauty

 

Ihokuulumisia osa II on odottanut odottamistaan, sillä sellainen nimeltä mainitsematon tekijä, kuin raskaus, toi taannoin jälleen omat haasteensa ihon hoitoon. Tämän jutun jälkeen pärjäsin ihoni kanssa kohtalaisesti ja saimme kosmetologin kanssa epäpuhtaudet kuriin, kunnes alkuraskaus pisti hormonitoiminnan jälleen sekaisin. Noihin aikoihin kohistiin MayBeautyn Face Maskista, mutta itse en uskaltanut vielä tuolloin lähteä testailemaan tuotetta akuutin tilanteeni vuoksi. Alkusäikähdyksen jälkeen ihoni on voinut raskausaikana kuitenkin pääpiirteittäin todella hyvin ajoittaisia epäpuhtauksia lukuun ottamatta, niinpä kun nyt tarjoutui tilaisuus, lähdin mielihyvin testaamaan MayBeautyn uutta The Incredible Pore Maskia.

Naamio lupaa puhdistaa ihohuokoset ja tehdä ihosta tasaisemman eli juuri sen mitä ihoni nyt tarvitsee!

Kokemukseni ensimmäisen testauksen jälkeen ovat positiiviset. Naamio tuntuu tehokkaalta, mutta ei ole kuitenkaan liian tuju herkälle iholleni. Naamio lähtee myös ihastuttavan helposti pois lämpimällä vedellä huuhdellen. Toim. huom. mikään ei ole ärsyttävämpää, kuin naamiot, joita saa hinkata pois kasvoilta minuuttikaupalla. Naamion jälkeen iho punoittaa hiukan, mutta tuntuu niin pehmeältä ja hyvältä, että edes kuivuuteen taipuva hipiäni ei tunnu kaipaavan kosteusvoidetta. Sama tunne on iholla vielä aamullakin! Jään ehdottomasti testailemaan lisää ja toivon kovasti, että naamio tuo toivottua tasaisuutta kasvoilleni. Tällä erää vaikuttaa lupaavalta! 

Onnekas, kun olen saan, jakaa kanssanne etukoodin, jolla tekin saatte testata tuotetta 30% alennuksella. Hyödynnä etusi tästä.

Kaunista viikonloppua!

M.

 

// Testing MayBeauty’s new incredible pore mask and loving it so far! Use this link to get yours -30%.

kauneus iho testit meikki
Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *